pondělí 18. ledna 2021

Whirlpool akzm 6600 ixl recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato samostatná multifunkční trouba doslova myslí za vás. Disponuje technologií 6. Samočistící systém Pyrolýza vám usnadní práci s čištěním a trvale zajistí dokonalý vzhled trouby, díky schopnosti spálit při vysoké teplotě všechny nečistoty. Lze nastavit dva různé cykly automatického číštění.


Společnost Whirlpool CR, spol. Bližší informace o záručních podmínkách naleznete zde. Prodlužte záruku u svých spotřebičů díky programu INFINITI: Vaší záruku na měsíců si můžete rozšířit na 5letý plný servis a nebo 8letou záruka na náhradní díly. Free Shipping Available.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Nem Milyen főzőlapot tud vezérelni?


Ei Millaisia keittotasoja voidaan käyttää? Switch off the oven at the isolater leave off for seconds. Keep the back button and.


Vám zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky sensorům sledujícím průběh úpravy jídla. Pyrolytická horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem Technologie 6. Medzi jej prednosti patrí unikátna technológia 6. Luxusně vybavená vestavná multifunkční trouba Whirlpool se speciálním povrchem iXelium, díky kterému je odolnější vůči poškrábání, snadno se čistí a celkově působí mnohem reprezentativnějším dojmem. Stejně excelentně jako v designu si vede i ve výbavě. Těšit se můžete například na. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Vestavná trouba v energetické třídě A. Ve výbavě má také výsuvy plechů pro snadnou manipulaci Celý popis a technické parametry. Plánujete nákup produktu: Whirlpool AKZM 6IXL a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Whirlpool AKZM 6IXL před vámi? Nebo jste již produkt zakoupili s chcete naspat vlastní hodnocení či recenzi na Whirlpool AKZM 6IXL. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky. Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky