středa 14. října 2020

Vešiaková stena s botníkom

Vešiaková stena s botníkom. Pohodlnosť pri prezúvaní má niekoľko podôb. Vďaka svojim minimalistikcým rozmerom ju dokážete umiestniť aj v malom priestore.


Efektne tak využijete priestor. Je prepojená s praktickým zrkadlom, ktoré ocenia nielen ženy. V našej ponuke máme skrine do chodby s vešiakmi, poličkami, predsieňové steny z masívu, chodbové zrkadlové steny v rôznych dekoroch.


Ponúkame lacný nábytok, ale aj luxusný z dreva. Zariaďte si predsieň, chodbu alebo vstupnú halu na FAVI. Na predaj vešiaková stena , rozmery Š1x V1x Hcm.


Je v super 1 stave, nepoškodená ! Dôvod predaja je bytová prestavba. Detail produktu Do obchodu. Nábytok - Vesiakova stena bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Možnosť kúpy aj ďalších drevených doplnkov ( vešiaková stena , vešiak na hrnčeky, poličky, skrinky, zrkadlo, ) v rovnakom vzore, tiež v 1. Moderný vzhľad hodiaci sa do súčasných interiérov.


Na Biano pre vás máme viac ako 3modelov štýlového nábytku do predsiene. O predsieni sa hovorí, že je vstupnou bránou a vizitkou nielen interiéru ale aj samotného majiteľa. Predsieňová stena s botníkom.


Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte vesiakova stena s botnikom , inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Predám vešiakovú stenu a botník tak ako je na fotke.


Rozmery vešiaku 120x 8 botník 120x30. Izba je vybavená sociálnym zariadením s vaňou na kúpanie a umývadlom. K výbave patrí taktiež televízor so satelitom, stôl s kreslami na sedenie, skrine na úschovu vecí či vešiaková stena s botníkom.


Akciová cena sa vzťahuje na kus skladovej zásoby v prevedení buk. Jednoduchá predsieňová zostava BARCELONA 1LUX s praktickým vešiakovým panelom, dvoma zásuvkami umiestnenými v strede a botníkom na spodku skrine. Svojou stavbou je veľmi skromná, ale zároveň obsahuje všetko, čo od nej očakávate. Ponúka dvojposchodový botník so zásuvkou, vešiak a štýlovo riešené zrkadlo, ktoré vám pri každom pohľade vyčarí úsmev na tvári. Výrobky boli veľmi kvalitne zabalené, aby sa po ceste nepoškodili.


V skrini sa nachádza vešiaková tyč, ktorá je umiestnená pod hornou policou. Aká je prvá miestnosť, ktorú zbadáte po príchode domov? Pre väčšinu z nás je to práve predsieň či chodba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky