úterý 20. října 2020

Zmrzlinovač guzzanti gz 151

Displej Displej zobrazuje zbývající čas do konce a zvolený program (samotné míchání, samotné mražení nebo míchání a mražení zároveň). Navíc je tento model vybaven kompresorem, takže se přístroj nemusí vkládat do mrazáku. Navyše je tento model vybavený kompresorom, takže sa prístroj nemusí vkladať do mrazničky. Za vynikající zmrzlinou již nemusíte jezdit do Itálie.


A dokonce ani chodit do cukrárny. Zmrzlinovač se pyšní vestavěným kompresorem, který se stará o chlazení. Pyšní senbsp;úsporným kompresorem, proto se samotný přístroj ani žádná jeho část nemusí vkládat do mrazáku. Veškeré informace o produktu. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


Zariadenie zvládne vyrobiť osviežujúcu zmrzlinu, sorbety alebo mrazený jogurt. Aby ste nemuseli neustále utekať do cukrárne kedykoľvek na túto neodolateľnú pochúťku dostanete chuť, kúpte si. Plně automatický zmrzlinovač o objemu litru s vestavěným kompresorem slouží k přípravě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu. Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za minut.


Praktický spínač motoru míchání. Skrytá přihrádka pro uložení napájecího kabelu. Snadná obsluha a čištění přístroje. Určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. GUZZANTI GZ 1od 2€ - Heureka. The Guzzanti company aim to bring to the market the most desirable products in a fresh design, excellent quality and really beautiful packaging that customers appreciate in many countries. Vše lehce ovladatelné a jednoduše čistitelné!


Zmrzlinovač guzzanti gz 151

Prístroj má veľmi jednoduchú obsluhu a čistenie. Guzzanti GZ 151A se nemusí vkládat do mrazáku, protože kompresor sám směs vychladí. Co také rozhodně oceníte, je snadné čištění. Vychutnejte si výbornou zmrzlinu, sorbet nebo. Sme distribučná spoločnosť pôsobiaca už rokov v oblasti predaja produktov Výpočtovej techniky, Kancelárskej techniky, produktov pre Dom a záhradu, Serverových a sieťových produktov, Pokladničných systémov, Inteligentných zariadení a SMART produktov, Vybavenia pre Šport, Náradia a nástrojov pre dielňu, produktov v oblasti Starostlivosti o telo, produktov zo Spotrebnej.


C, průhledné hermeticky uzavíratelné víko udržuje správnou teplotu uvnitř nádoby, LED display-zobrazuje nastavenou teplotu a hodnotu. Pomocou předmražené dvojito izolované nádoby pripraví výbornú zmrzlinu za minút. Určený na výrobu výbornej zmrzliny, sorbetov a mrazeného jogurtu.


Jednoduchá obsluha a čistenie prístroja. Není samozřejmě určen jen pro ně, i dospělí členové domácnosti si na skvělé zmrzlině rádi pochutnají. Tento zmrzlinovač disponuje předmraženou dvojitě izolovanou nádobou, takže s jeho pomocí připravíte zmrzlinu velice rychle. Podobně jako ostatní zmrzlinovače z našeho výběru patří mezi vyčnívající produkt ve své kategorii.


Ta přitom může zahrnovat více podtypů, které kategorii dále člení a. Domácí stroje na výrobu zmrzliny neboli zmrzlinovače jsou k dostání s chladicí jednotkou nebo bez ní. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Kedved kaptál egy kis fagyihoz, meg akarod lepni szeretteidet?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky