pátek 30. října 2020

Vestavný odsavač par výsuvný

Vestavný odsavač par výsuvný modelOT 9X RecirkulaceČerstvý vzduch pro váš prostorProvoz recirkulace se používá tehdy, pokud. IHNED k odeslání, u Vás již 15. Náš vestavný výsuvný odsavač par v pracovní desce.


Vestavný odsavač par výsuvný

Nejnovější technologie - kombinace odsavače par a indukční varné desky. Elegantní a praktické provedení s dokonalým výkonem. Pohlcení páry a pachů z vaření zajistí odsavač par , který oceníte zejména v kuchyni propojené s obývacím pokojem. Typ odsavače par volíme podle umístění varné desky a možnostech odtahu páry. Dle toho může být odsavač par vestavný , ostrůvkový, komínový nebo nástěnný.


Ponúkame široký výber digestorov a odsávače pár a pachov. Klasické, komínové, vstavané a veľa ďalšieho príslušenstva. Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL.


Vestavný odsavač par výsuvný

Vestavný výsuvný odsavač par v energetické třídě A se rychlostmi, elektronickým ovládáním a LED osvětlením. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. Výsuvný , výklopný odsavač par. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. S tlumeným osvětlením LED a dotykovým ovládáním pro komfortní obsluhu. Výkonný motor s nízkou spotřebou energie se postará o to, aby odsavač par spolehlivě odstranil z kuchyně veškeré nežádoucí pachy.


Flexibilní odsavač par se snadnou instalací Užijte si rychlou a snadnou instalaci odsavače par díky otočnému motoru, který umožňuje upevnit připojení vývodu do mnoha různých poloh. Tukový filtr je snadný na čištění – stačí ho vložit do myčky nádobí. Umývateľný filter a LED osvetlenie robia z tohto odsávača pár skvelého pomocníka pri varení. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Vyťažte čo najviac z vášho obmedzeného kuchynského priestoru pomocou tohto úplne integrovaného vyťahovacieho odsávača pár.


Vyberajte si Odsávače pár podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Díky posuvnému čelu odsavač dokonale splyne s kuchyňskou linkou , protože motor s horním odtahem je skrytý uvnitř skříňky. Plochý výsuvný odsávač pár môžete diskrétne umiestniť do hornej skrinky. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Vestavný odsávač par se stane neodmyslitelnou součástí vaší kuchyně, i proto u nich dbáme na prvotřídní design a funkčnost v kombinaci s inovativními technologiemi. IHNEĎ k odoslaniu, u vás už 15. Prosím, zohledněte, že odsavač par by měl být o něco širší než vaše varná deska.


Jen tehdy může zachytit stoupající výpary nebo kuchyňské páry a využít svůj plný účinek. Pokud k tomu není dostatek místa, měl by být odsavač par alespoň tak široký jako varná deska instalovaná pod ním. Tento vestavný odsavač par Indesit nabízí:. Vyberte si vstavané výsuvné odsavače par (digestoře) českej značky MORA. V ponuke tiež vstavané výsuvné odsavače par , vhodné aj do bytov v panelových domoch.


V tejto kategórii nájdete kompletný sortiment odsávačov pár podľa vašich požiadaviek. Nech už dávate prednosť viac konzervatívnemu štýlu či dizajnovým líniám, ponuka MORA je široká a môžete si tak vybrať z rôznych šírok, farieb aj prevedení. Mora OT 6X disponuje rychlostmi výkonu, tlačítkovým ovládáním, LED osvětlením a hliníkovými omyvatelnými filtry proti mastnotám.


Odsavač umožňuje práci v odtahovém i recirkulačním režimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky