pondělí 26. října 2020

Várnice s výpustí 10l

Nejčastější použití je na nápoje typu čaj, káva, kakao a různé studené nápoje. Nerezová várnice s výpustí 10l Nerezová várnice s výpustí o objemu 10l. Ideální pro udržení teplých i studených nápojů jako je např. Gastro várnice s výpustí - s kohoutem.


Můžou se použít na čaj, na vodu, na slazené nápoje nebo na mléko.

Nejvíce jsou várnice s výpustí používány na čaj. Várnice s výpustným kohoutkem se používají na nápoje. Tyto várnice na čaj jsou vlastně dvě nádoby v sobě. Vnitřní nádoba je nerezová. Vhodné do nemocnic, škol, atd.


Kvalitní řada nerezových várnic Onpira s kohoutem najde uplatnění v kuchyních, jídelnách, ale i na táborech. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Celonerezová várnice KARAFIÁT. Termoport s horním plněním SMART. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nerezové termo várnice máme běžně skladem - pro aktuální skladovou dostupnost volejte tel. Nádoby vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu vhodné pro přípravu potravin, hrnec na vaření piva, nádoba na stáčení medu či jako velké průmyslové hrnce a várnice na polévky a teplé nápoje jako je čaj a káva. Potřebujete objemnou a velkým obsahem litrů, nebo stačí malá litráž?


V nabídce nerezových várnic máme široký výběr. K dispozici jsou nerezové várnice s výpustí , kohoutem, nebo bez výpusti , kohoutu. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Přepravní termos s výpustí určen pro skladování a přepravu jídla a vody v objemu 15L.


Jedná se o tradičně oblíbené zboží v mateřských. Samostatná nerezová vložka s výpustí 10L.

Elektrická fritéza z výpustí na litrů Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Objem l , bez výpusti , celonerezová várnice Nerezová termo- várnice je určená především pro rozvoz teplých jídel. Slouží pro krátkodobý převoz stravy.


Nádoby jsou vhodné do zařízení typu škol, školek, nemocnic a různých typů stravoven. Nás e-shop nabízí várnice na čaj s výpustí litrů až litrů. Konstrukce dvou do sebe zapadajících.


Na prodej gastro nerez várnice – termosy s výpustí na tekutiny, značkové kvalitní izolované DupliTherm DT. Je vhodná do restaurací, hotelů, cateringů. Nádoba (termos) je konstruována jako soustava dvou do sebe zasunutých válcových nádob s víkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky