pátek 26. března 2021

Zapustne umyvadlo

Výsledkem je kompaktní vzhle kdy je deska v jedné rovině s umyvadlem. Zápustná umyvadla podpoří vzhled každé koupelny a doladí tak celkový moderní design interiéru. Polozápustná umyvadla pak částečně ční nad desku.


Kam umístit vestavné umyvadlo ? Nábytkové umyvadlo na koupelnovou skříňku a zápustné umyvadlo do desky.

Umyvadla jsou hranatá, kulatá i oválná. Praktické je zápustné keramické umyvadlo s odkládací plochou. Pořiďte si umyvadlo na FAVI. K dispozici v různých odstínech.


Plánujete do své koupelny atraktivní desky? Prvky, které mohou být vyrobeny z různých materiálů. Nebo Vám koupelna neumožňuje jiné řešení?

Máte již koupelnový nábytek, který si žádá tento typ umyvadla? Zvolit si můžete zápustné umyvadlo v hranatém stylu nebo naopak oválném. Sladíte – li v koupelně jednotlivé. Milí naši zákazníci, považujeme za dôležité už pri návšteve našej stránky oznámiť Vám, že aj naďalej fungujeme len s drobnými obmedzeniami. Hodnocení produktu:.


Krásná série v retro stylu RETRO keramické umyvadlo - za příplatek lze dodat bez otvoru nebo se třemi otvory pro baterii - za příplatek lze dodat v černé barvě - ideální. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny.


Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. V ponuke nájdete umývadlá od najjednoduchších a najlacnejších plastových modelov, cez keramické až po drahšie mramorové verzie.


Zápustné umývadlá sú akoby vsadené do dosky či skrinky, s ktorou vytvárajú jednu rovinu.

Stojí smaltované umyvadlo za investici? Smaltovaná umyvadla se vyznačují mnohými kladnými vlastnostmi – od praktičnosti až po kvalitu a jedinečnost. Součástí kolekce je umyvadlo k uchycení na zeď, umyvadlová mísa k zabudování do nábytku nebo v polozápustném provedení, stejně tak jako vysoce kvalitní koupelnový nábytek a dvě vany. Hranaté zápustné umývadlo na zapustenie do drevenej dosky alebo dreveného pultu.


Súčasťou dodávky nie je vodovodná batéria a sifón. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky