úterý 30. března 2021

Zapékací misky berndes

Díky kvalitě a výjimečnosti produktů berndes se vaření. Výdej bodů ke kampani již 31. Sada dvou zapékacích misek cm. Vyberte si u nás zapékací mísu nebo misku, ve které si zapečete něco dobrého.


Bohatý výběr pekáčů a zapékacích misek za skvělé ceny.

Kulaté, oválné i hranaté zapékací mísy různých velikostí najdete v této části naší nabídky. Jsou vyrobené z klasických materiálů, jako je žáruvzdorné sklo, porcelán nebo keramika, ale i moderní silikon. Stejně tak je lze využít i pro pečení v troubě. Jsou tudíž věrným pomocníkem na dlouhá léta.


Nádobí vám usnadní přípravu oblíbených receptů a stane se nezbytným doplňkem vaší domácnosti, na který nedáte dopustit. Získat můžete exkluzivní litinové hrnce a keramické zapékací misky v pestrobarevném provedení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


V nabídce naleznete exkluzivní litinové hrnce a keramické zapékací misky v pestrobarevném provedení.

Berndes na Pánvičky a nože. Vyberte si zapékací misky různých tvarů, barev, velikostí z kvalitních a odolných materiálů. Zapékací mísa nebo pekáč je ideální pro zapékání většího množství ingrediencí, pro pečení masa atd. Nechybí ani zapékací misky na Crème brûlée - francouzský dezert, jehož základem je smetana a pravá vanilka.


Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete.


Dopřejte si pohodlné vaření. Osobní odběr na Praze 6. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Pekáče a zapékací mísy bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru.


Každá kuchařka díky němu zvládne připravit i ty nejnáročnější recepty. V nabídce budou exkluzivní litinové hrnce a keramické zapékací misky v pestrobarevném provedení. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte.

Varné sklo se vyznačuje tím, že vydrží velmi vysoké teploty bez jakéhokoliv poškození, proto se skvěle hodí pro výrobu skleněných pekáčů. Pokud ve své kuchyni skleněné pekáče nebo zapékací mísy ze sklad s víkem postrádáte, tak si je můžete snadno pořídit v našem e-shopu. Prohlédněte si naši kolekci nádobí do trouby.


Vybírat můžete z různých velikostí a stylů, abyste si mohli připravit jakýkoli pokrm. Jídlo navíc můžete servírovat ve stejné nádobě, v jaké jste ho pekli v troubě, takže zůstane déle teplé a navíc nebudete muset umývat tolik nádobí. Servírovací misky jsou ideální k servírování polévek nebo horkých pokrmů.


Lze je vyndat přímo z trouby a ihned servírovat. Jsou odolné do 2°C, lze je používat jako zapékací misky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky