čtvrtek 4. března 2021

Wc kartáč na toaletu

Do koupelny u nás pořídíte i WC štětky, odpadkové koše či držáky na toaletní papír. Vybírejte z různých materiálů a barev. Mnoho výrobků je součástí sérií, takže k sobě budou koupelnové doplňky navzájem ladit. Jsou nedílnou součástí koupelen nebo toalet.


Vyberte si z naší nabídky kamenných, cihlových, betonových nebo dřevěných obkladů na toaletu.

Na rozdíl od podlahy není stojan takového kartáče instalován na podlahu, ale ve speciálním držáku na stěně. WC kartáč na zeď se stojánkem. Na úrovni hygieny se tento kartáč nijak neliší od předchozího, ale je již zbaven rizika převrácení s nevhodným zacházením. Nástěnný kartáč na toaletu.


Ale i když jsou levné, mnoho lidí je považuje za pomůcku na celý život! S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Twist visí na okraji WC s čistící hlavicí připravenou k úklidu již v míse.


Každým spláchnutím se hlavice sama bez nutnosti vašeho zásahu očistí.

Hlavice má místo štětin stěrky, ve kterých se nedrží žádné nečistoty. WC blok, který kontinuálně desinfikuje a provoní vaši toaletu. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír, štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI.


Doplňkové předměty týkající se použití WC je třeba umisťovat na dosah. Někteří z nás navíc poličku nebo kapsu na noviny či časopis. Je možné zvolit také kombinovaný držák na toaletní papír, WC.


Pořiďte si revoluční, velice účinnou a efektivní štětku na záchod Tadpole Twist, díky které už nikdy nemusíte řešit čištění WC. Navíc se zbavíte otravných a nehygienických kapek na zemi, kterým se při používání běžného kartáče na toaletu nevyhnete. Na konci štětka je válcového tvaru černé barvy. Toaletní kartáč není vhodný pro čištění toaletní mísy příliš hluboko, protože hrozí zadrhnutím kartáče.


Univerzální kartáč na WC s nádobkou. Kartáč má kovový úchyt. Etac My-Loo je jedničkou na trhu mezi nástavci na WC. Praktický a stylový doplněk vašeho WC.

Velký otvor a vykrojení v přední části nástavce umožňuje snadnější přístup k osobní hygieně. Nástavec pasuje i na čtvercové toaletní mísy. Postup montáže závěsného WC od výrobce JIKA s označením Lyra Plus na rám Geberit duofix. Co je potřeba pro instalaci závěsné toalety. Jak probíhá změření a úp.


Došel vám čistící prostředek na toaletu ? Nevadí, poradíme jak na to. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Blomus Držák na toaletní papír, lesk MENOTO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky