pátek 26. března 2021

Zdravá láhev se jménem

Láhve se jménem jsou dodávaný v mixu v různých barevných kombinacích, viz foto u daného jména. Pokud budete mít zájem o konkrétní barvu a tato barva bude skladem, radí vám vyhovíme. Barvu láhve můžete napsat ke konci objednávky do poznámky v opačném případě zasíláme barvu láhve ta která je.


Je snadné udržovat ji stále hygienicky čistou. Její použití je možné pro všechny typy nápojů bez omezení - nápoje až do 100°C, ledové nápoje nebo sycené. U sycených nápojů doporučujeme otočit zátku do pozice „CLOSE, aby se zátka tlakem sama neuvolňovala. V této kategorii najdete nerezové láhve v růžové a černé variantě. Laserovat lze na samotnou láhev i na bambusovou destičku.


Motivy ZDRAVÁ LAHEV UAX vznikly ve spolupráci s firmou UAX působící na českém trhu již let. Autorem veselých a pohodových motivů s výrazným rukopisem je výtvarník Radek Leskovjan, majitel firmy UAX. Lahve jsou vyrobeny ve svítivých fluo barvách. Výhody: neobsahuje ftaláty ani změkčovadla, zcela nový materiál bez.


Doporučujeme Vám pravidelně kontrolovat stav jednotlivých částí - především stav zátek u dětských lahví (např. deformace rozkousáním), umístění těsnicího kroužku po mytí v myčce atd. Se zdravou lahví jsou naši zákazníci velice spokojení. Navíc zdravá lahev je vhodná jako originální dárek pro vnoučata, děti a další členy rodiny, kteří vyznávají zdravý životní styl.


Zobrazit v plné velikosti Láhev se jménem pro zdravé pití 0. Jedinečná kolekce zdravotně nezávadných láhví se jménem od českého výrobce, vhodná pro děti i dospělé. Termohrnky a láhve na pití se jménem a vlastním motivem. Zdravé láhve na pití 0. Naše láhve představují stylovou alternativu k jednorázovým PET lahvím a dalším nádobám. Oceníš je při každodenním pití i hydrataci na cestách. Navíc si můžeš nechat vyrobit jedinečnou láhev , která bude opravdu originál!


Sada pro občerstvení mimo dům, skládající se z láhve na vodu 5l a boxu na jogurt s chladící vložkou. Součástí balení je nerezový uzávěr s pevným poutkem a silikonovým těsněním, za které se skvěle přenáší. Sportovní uzávěr máme taky. Na tento typ lahví si u nás můžete nechat vylaserovat krátký text či grafiku. Objednat si můžete láhev se jménem , láhev s textem nebo s vlastním grafickým návrhem.


Unikátní český výrobek, do školy, školky, zaměstnání, pro sport i volný čas. Termoobaly na zdravou láhev Náhradní díly na zdravou láhev Krytky na zdravou láhev. Značka má více jak pětadvacetiletou tradici a dodává výrobky nejen na český, ale i na zahraniční trh. ZDRAVÁ LAHEV je vyrobená z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely. Lahve nepojímají pachy a netvoří se v ní plísně.


Jedná se o lahev , která je schopna udržet tekutinu v čerstvém stavu a je vyrobena z ryze přírodních materiálů. Cyklistické lahve) Hodnocení produktu: (recenzí). Je vyrobena z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely.


V současné době se jedná o nejlepší výrobek na trhu mezi lahvemi na pití pro děti i dospělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky