úterý 9. března 2021

Zpětná klapka dn 80

V našem prodejním sortimentu najdete zpětné klapky z šedé a tvárné litiny, z oceli, nerezové oceli a mosazi, případně jiných materiálů. Zpětná klapka ESBE VCA 1DN 15. DRENO Kalová zpětná klapka přírubová DN 80.


Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny a. Série 5Předsestavená skupina: Rev.

Internetový obcho dovoz pro celé Čechy - Mezipřírubová vodorovná zpětná. ABO Mezipřírubová zpětná klapka DN PN16. Nalezeno: 1produktů. Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např.


C : Ventil zpětný s koulí přírubový - Typ L10. KP (332) PN 10: DN 40–300: Tmax.

Přírubová zpětná klapka (kulička) - série 07-. Výhodou oproti zpětným ventilům je menší tlaková ztráta. Klapka zpětná ZETKA DN 100. V naší nabídce naleznete zpětné klapky v provedení Mezipřírubové s dvojitým diskem, anebo Mezipřírubové diskové (Swing check).


Vzduchotěsná zpětná klapka KZK se silikonovou membránou ideální pro montáž do kruhového potrubí. Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za. Uzavírací klapka -mezipřírubová, série 9verze T (závitové oka) , DN - ,PN-,(pro plyn ). REDI zpětná klapka pro vnitřní odpad DN bez aretace ZVA50PP.


Bezpřírubová zpětná klapka BZK (ST), DN - ,PN-16. PVC zpětná klapka mm. Pokud máte filtraci s čerpadlem osazenou nad hladinou vody v bazénu, tak zpětná klapka udrží vodní sloupec v trubce a čerpadlo při zpuštění nebude hučet - nepojede naprázdno. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN200.


Cena produktu bez dopravy Skladem. Zajišťujeme kompletní servis v oblasti průmyslových armatur. KLAPKA ZPĚTNÁ MEZIPŘÍRUBOVÁ DVOUKŘÍDLÁ S PRUŽINOU Teplota max.


Revidovatelná bezpečnostní dvojitá zpětná klapka série 5- 5- 5Funkce Revidovatelná bezpečnostní dvojitá zpětná klapka je ochranné zařízení typu zpětného ventilu s redukovaným tlakovým pásmem zabraňující vniknutí znečištěné vody zpět do veřejného vodovodního řadu.

Dreno Kalové zpětné klapky přírubové , Kalová zpětná klapka přírubová DN 80. KGKLAP zpětná klapka s aretací - DN 150. Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou.


Kód Rozměr Poznámka Cena mj Mj B. Velký stupeň otevření (více než průtočné plochy). Možnost osadit klapku pákou a závažím. Dlouhá životnost díky materiálům sedla tělesa a disku. Velké víko umožňuje čištění a výměnu disku bez nutnosti demontáže z potrubí. V nabídce máme jak klapky samotížné, které jsou otevírány a zavírány samotným proudícím vzduchem, tak klapky mechanické a elektronické.


U těch si průtok vzduchu i jeho intenzitu regulujete samostatně. List klapky RSKW je tvořen rámem a silikonovou membránou. Těsná zpětná klapka RSKW je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy. Montáž se provádí zasunutím do potrubí. Více než let s Vámi!


POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky