středa 3. března 2021

Vysavač sencor svc 45

Vysavač sencor svc 45

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sencor SVC EUEod 7Kč - Heureka. Sáčkový vysavač SENCOR SVC 45GR-EUEvyužijete na jakýkoliv druh podlahy. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Výhodou jsou pogumovan.


Oproti ostatním modelům nemá pravděpodobně žádnou jednoznačnou výhodu, naopak s sebou nese několik nevýhod. V první řadě je jeho třída účinnosti v případě tvrdých podlah B, u koberců dokonce F. Perfektně tedy nevysaje žádný povrch, přitom s tvrdými. Pogumovaná kola usnadňují pojezd a nepoškozují plovoucí podlahy. Překvapí svou kompaktností a přesto vysokým výkonem.


Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Nejsou vhodné pro odsávání. Jejich použití zajišťuje stejnoměrný sací výkon až do zcela plného sáčku.


Vysavač sencor svc 45

Chcete doručit zboží do Česka? Díky hydrofobní úpravě. Tenhle přístroj nedoporučuji kupovat ani když chcete co nejvíc ušetřit. Nejen, že je svými vlastnostmi i schopnostmi na samém chvostu mezi u nás nabízenými vysavači, ale díky lacinému zpracování toho moc nevydrží. Maličký ale velmi silný vysavač od známého výrobce, který se hodí na úklid menších ploch, ale je ideální třeba i do auta.


Ve své cenové relaci nemá vzhledem ke svému výkonu konkurenci. Parametry produktu: 2x účinnější filtrace než klasické papírové sáčky - účinnost filtrace na úrovni HEPA filtru vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken konstantní. Oproti ostatným modelom nemá pravdepodobne žiadnu jednoznačnú výhodu, naopak so sebou nesie niekoľko nevýhod. V prvom rade je jeho trieda účinnosti v prípade tvrdých podláh B, u kobercov dokonca F. Doporučujeme vám podívat se na srovnání cen tohoto modelu v českých obchodech, které zobrazíte kliknutím sem.


Tým specialistů SENCOR přizpůsobuje přístroje podmínkám českých uživatelů a vždy se snaží nabídnout snadné a logické ovládání, perfektní „čeština“ přístrojů je samozřejmostí. Vybaven je vysoce účinným ECO motorem o příkonu 8W. Nečistotám a prachu nedá žádnou šanci, vždy zaručí dokonalý výsledek při úklidu tvrdých podlah a postačující účinnost při vysávání nečistot z koberců. Vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken.


Konstantní sací výkon až do úplného naplnění sáčku = až o delší životnost, než klasické papírové sáčky. Antibakteriální úprava - speciální tkanina je biologicky neutrální a imunní proti. Detailní popis produktu. Pogumované kolesá uľahčujú pojazd a nepoškodzujú plávajúce podlahy. SENCOR SVC 45BK-EUEVreckový vysávač s 850W eco motorom a termostatom, ktorý zabraňuje prehriatiu.


Vysavač sencor svc 45

Manuál a návod ke stažení najdete ZDE. Máte s tímto produktem zkušenosti ? Prosím ohodnoťte tento produkt a. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Multifunkční bezsáčkový tyčový vysavač 2vs možností vyjmutí ručního vysavače nabízí rychlé a jednoduché řešení pro každodenní úklid. Navíc je vhodný pro všechny typy povrchů. Nabíjecí základna pro praktické uložení vysavače je opatřena integrovaným držákem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky