čtvrtek 25. března 2021

Whiskovky

Explore And Buy From Our Collection Of Fine Single Malts! Glenfiddich incarnations. Free Shipping Available. Check Out Amiibo on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Nakupte u nás kvalitní sklenice na whisky značek Arcoroc, Libbey a dalších. Rádi vám poradíme s výběrem. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Pro pití se paradoxně nehodí sklenky zvané whiskovky , ze kterých příliš rychle vyprchává veškeré aroma. Mnohem vhodnější jsou skleničky tulipánového tvaru.


Dobrá whisky nebo jak se ve spojených státech či Irsku říká whiskey patří do kvalitní whiskovky.

Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách. Welcome to LUCKY GLASS company websites. Our lightings decorates interiors of customers already from 100.


EET informační oznámení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Křišťálového sklo na rum, koňak nebo whisky. Ručně broušený dekor s krystaly COLOR Swarovski.


Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí. Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě.


Sklenička na whisky set ks, mix, zlacená. PŮLITR - bohatě ručně broušený - okénko pro jméno vhodný jako dárek pro každého muže, dárek pro tatínka , bratra nebo kamaráda skvělý jako firemní dar pro Vaše zákazníky nebo obchodní partnery. Jsou fajn na běžné popíjení, vůně z nich ale podél stěn uteče namísto toho, aby se koncentrovala na jednom místě, takže na náročnější degustace bych ji rozhodně nedoporučil. Rock Glass, tedy sklence určené pro nápoje, které se podávají na led.


Old Fashioned Glass, anebo v podobné sklence v tzv.

Oběma se u nás většinou říká „ whiskovky “. Sada ks sklenic na whisky s motivy zvířat v dárkovém balení. Dárkové balení na míru máme skladem pro jeden nebo pro dva kusy whiskovek současně. Dárková krabička má modré víčko a modrou vnitřní saténovou výstelku.


Tato sada obsahuje kusů sklenic. Sklo je nutné při přepravě za úhradu bezpečnostně zabalit proti poškození při přepravě. Designér Jakub Pollág se při navrhování nové nápojové kolekce Bubbles nechal inspirovat přesným sférickým tvarem mýdlových bublin, jejich neuvěřitelně křehkou povahou a krásnými barvami, které hýřícími předtím, než prasknou ve vzduchu. Sklenice na whisky - whiskovky Sklenice na whisky a jiné destiláty ve stylu old fashioned jsou klasickým sklem, ve kterém se tyto nápoje servírují.


Whiskovky sklenice broušené moderní sada kusů. Nabízíme množství broušených skleniček, které jsou vhodné i pro mytí v myčce. Pokud budete pokračovat v prohlížení našich stránek bez provedení změn v nastavení Vašeho prohlížeče, předpokládáme, že souhlasíte s používáním cookies.


Ručně foukaná, whisková sklenice, ozdobená cínovým, horkovzdušným balonem. Dle Přání Zákazníka Můžeme Horkovzdušný Balón Vyměnit Za Jiný. Na broušené whiskovky si lze objednat libovolný (proveditelný) motiv.


Firemní whiskovky s vybroušeným logem jsou originální dárky pro zaměstnance nebo obchodní partnery. Firemní sklenice na whisky lze objednat v dárkovém balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky