středa 11. listopadu 2020

Vánoční povlečení 200x220

Vánoční povlečení 200x2cm. Vybíráte lapače snů, uklidňující barvy, vonné esence. Na to můžete zapomenout! K dokonalosti vaši ložnici dovede jedině správná postel. Tím jsou lůžkoviny a pro peřiny a polštáře musíte vybrat správné povlečení.


Kupte si vánoční povlečení na FAVI. Nabízíme levné ložní prádlo s vánočními motivy, které ještě lépe doladí sváteční atmosféru. Seženete jej v klasických rozměrech 140x2i na francouzskou postel (200x200). Oblíbeným materiálem je v zimě flanel, mikroflanel nebo mikroplyš. Typ zapínání na knoflíky se zipem Vzor 3D Styl.


Petr Smolka Bavlněné povlečení Čestmír černý Roz. Připravili jsme pro vás edici mikroplyšového, bavlněného povlečení a mikroplyšových dek ve vánočním vzoru. Prožijte tyto krásné svátky v právém vánočním prostředí. Oblíbené vánoční povlečení dokonale navodí hřejivou sváteční atmosféru.


Vybírat můžete z moderních vzorů s motivy sobů, hvězd a zimních ornamentů, nebo zvolit tradičnější vánoční motivy vloček, jelenů a voňavých perníčků. V naší nabídce naleznete povlečení z krepu a bavlny, které můžete pohodlně. Máte doma francouzskou deku? Pak budete potřebovat vhodné povlečení. Nabízíme ho v klasickém rozměru i prodloužených délkách 200x2, 220x2nebo 230x230.


Co ozdobí interiér ložnice více než oblíbené francouzské povlečení ? Využijí ho zejména páry, kterým postačí na celou postel. Vybírejte z moderních designů v bavlněném provedení. Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte.


Pokud dáváte přednost klasice, můžete zvolit tradiční bavlněné povlečení s půvabnými vzory. Jste-li věční zimomřivci, oceníte hřejivé vlastnosti mikroplyšového povlečení. Chcete si objednat stylové, krásné a velice kvalitní povlečení za výprodejové ceny? U nás jich najdete více než 3vzorů SKLADEM.


Výprodej děláme každý týden! Kromě toho u nás najdete další bytový textil nebo postele a matrace. Francouzské vánoční bavlněné povlečení – Olena růžová -. Mezi nejvíce oblíbené patří vánoční flanelové povlečení , ale naleznete u nás i vánoční bavlněné a krepové povlečení. Povlečení nabízíme taky v atypických velikostech i náhradní povlaky na polštáře. Zachumlejte se o svátcích do vánočního povlečení Vánoce jsou nádherný a speciální čas, kdy si všichni zasluhují odpočinek.


Ten by měl být dokonalý, měl by nám pomoci pořádně se připravit na nový rok a výzvy, které s sebou přinese. Nejoblíbenějším rozměrem v naší nabídce francouzského povlečení je velikost 200x2cm. Flanelové povlečení disponuje především velmi dobrou hřejivostí. Jelikož se jedná o 1 bavlnu, přebírá všechny její skvělé vlastnosti, jako je perfektní savost a prodyšnost. Dobře izoluje teplo, proto je povlečení z flanelu vhodné do chladnějšího období.


Nakupte nejlevněji přes Heureku. Kromě povlečení standardních rozměrů u nás naleznete také prodlouženou délku povlečení o rozměru 1x 2cm. Ložní povlečení na 4home.


V nabídce nechybí ani roztomilé dětské povlečení s pohádkovými a filmovými motivy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky