úterý 24. listopadu 2020

Závěsné háčky na dveře

Závěsné háčky na dveře , ks. Háčky na dveře ks Blomus MENOTO - matný nerez. Jednoduše nasunete na hranu dveří (šířka max. cm).


S pomocí těchto praktických háčků rychle získáte více možností k umístění věcí kdekoliv. Můžete na ně zavěsit čepice, kabelky, utěrky – zkrátka cokoliv vás napadne! Balení obsahuje kusů.

Kvalitní a kompaktní věšák umí ušetřit místo v předsíni, koupelně nebo obývacím pokoji. Stačí ho jen pověsit na dveře. Nechce se vám vrtat do zdi? Ušetří vám ho háčky a věšáky umístěné na dveřích. Jednoduché zavěšení na dveře vám umožní vyhnout se vrtání.


Hodí se na dveře od pokojů i na dvířka skříní. Vybírejte z produktů v kategorii věšáky. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.

Pokud si chcete uchovat šaty nepomačkané, a pokud je chcete mít uklizené a zároveň po ruce, pak jsou nejsnazším a nejrychlejším řešením háčky a ramínka. Mámě širokou nabídku ramínek na šaty, na něž můžete zavěsit všechno od košile na léto po puntíkovanou sukni. Praktické závěsné háčky na dveře , které můžete využít například na oblečení. Wenko závěsné háčky na dveře jsou ideální na zavěšení těžkých bund nebo županů.


O oživení se postarají veselé barvy a lze je dokonce použít ve vlhkých prostorech. Vlastní šatník téměř na každých dveřích Při výběru dveří musíte dávat pozor jen na málo věcí. Háčky nemusí být umístěny pouze vedle umyvadla - své praktické využití najdou háčky také vedle sprchového koutu a dveří. Háčky a věšáky využijete ve vaší koupelně k pověšení ručníků, osušek a županů. Oblíbené je umístění háčků v koupelnách i na vstupní dveře do koupelny a na koupelnových radiátorech.


Praktické plastové háčky na dveře můžete zavěsit kamkoliv budete chtít - do koupelny na župan, do šatny na bundy, do dílny na pracovní oblečení, atd. Nemusíte vrtat do zdi, snadno je přemístíte a pověsíte na jakékoli dveře o maximální tloušťce cm. Dodáváme jako sadu kusů.


Vyberte si závěsnou dekoraci na porovnávači nábytku a dekorací. Pokud preferujete raději háčky či věšák bez vrtání, doporučujeme vybrat si z nabídky samolepicích nebo závěsných háčků. Samolepicí háčky umísťujte na odmaštěný hladký povrch ke kuchyňskému dřezu nebo třeba k umyvadlu. Vhodné pro zavěšení na všechny obvyklé typy dvířek v kuchyňských linkách, díky protiskluzové úpravě háčky nekloužou. Vyrobeno z odolného plastu, čistěte vlhk.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.

Trápí vás nedostatek místa v koupelně a nejste velcí kamarádi s vrtačkou? To si praktické závěsné háčky na dveře od značky Wenko zamilujete. Po očistění povrchu pomocí přípravku s alkoholem nebo čističe na okna, jednoduše nalepte pásku se suchým zipem na rám dveří.


Poté pevně přitlačte síť proti rámu pomocí přiložené špachtle. Efektivní využití např. Třeba takové háčky na zeď. Co by mohlo být jednodušší? My nabízíme různé styly, včetně věšáků na dveře , které nemusíte přivrtávat.


Věšáky do koupelny najdete online nebo v obchodním domě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky