pondělí 16. listopadu 2020

Voděodolná tapeta

Jedny z prvních tapet se objevily v Číně, kdy staří číňané zdobily svá obydlí, především hedvábím. Do Evropy se tapety dostaly na přelomu 9. Tehdejší tapety ale vypadaly mnohem odlišně, než nynější. Věšely se místo lepení a vzhled zdaleka neodpovídal moderním trendům. V tejto sekcii nájdete vinylové tapety do kúpeľne, ktoré majú veľmi odolné vlastnosti.


Vinylové tapety môžete omývať tiež jemnou kefkou a slabým mydlovým roztokom.

Týmto tapetám sa tiež hovorí vodeodolné tapety a ak budú precízne nalepené, bude potom životnosť tapiet v kúpeľni niekoľko rokov. Tapety do koupelny aplikují především ti, kteří mají v plánu tapetovat umakart, který je nevzhledný a škaredý. Tapety se totiž nemusí lepit jenom na stěny, jak jsme zvyklí. Bez obav budou tapety držet na kachličkách, obkladu či jakékoliv jiné suché a hladké ploše. Do koupelny vřele doporučujeme lepit pouze vinylové tapety.


Tapety do kúpeľne - tapety do kúpeľne so špeciálnym povrchom - vinylové a vliesové tapety - je možný aj priamy styk s vodou - moderné vzory na tapetách Tapety do kúpeľne sú vyrobené špeciálnou technológiou, pri ktorej je povrch tapety upravovaný do takej podoby aby odolal vode. Povrch tapety tak dosiahne jedinečnú. Omyvatelné kousky odolné proti vlhkosti můžete vybírat v imitaci kamene, dřeva i luxusních obkladů.

Vsaďte třeba na odolné vinylové kousky. Málokdo pozná, že za novým vzhledem vaší koupelny stojí právě tapeta ! Všechny koupelnové tapety tisknou výrobci ve vysoké kvalitě. V koupelně tak můžete vykouzlit zcela jiný dojmy z prostoru.


Materiál tapet vybírejte buď z vliesu nebo vinylu. Vliesové tapety jsou prodyšné a omyvatelné, hodí se i na. Umývateľné tapety tiež do chodby pod vešiaky Umývateľné tapety je možné umyť jarovou vodou. Medzi vzory patrí napríklad imitácia kachličiek, kamenných obkladov, mozaiky či korku.


Tieto tapety sa hodia aj do predsiene a chodieb. Umývateľný, teda aj hladký povrch oceníme aj v priestore pod vešiakmi na bundy a kabáty. Ideálními tapetami do koupelny jsou vinylové a vliesové tapety , které mají na svrchní části tapety silnou vinylovou vrstvu. Nejvhodnějšími tapetami do kuchyně jsou vinylové a vliesové tapety , které mají na povrchu silnou vinylovou vrstvu.


Dekorativní samolepící fólie a tapety nalepíte rychle a snadno. Oblíbené jsou v koupelně i za kuchyňskou linkou. Tam si pořiďte raději omyvatelnou!


Potřebujete samolepící tapetu na zeď nebo na sklo? Vyberte si z mnoha druhů na FAVI.

Podle barvy, stylu i ceny. S touto dekorativní tapetou a trochou fantazie můžete udělat velkou parádu. Zvolit si můžete z několika zajímavých variant. Jen u nás koupíte se slevou pouze za 1Kč.


Voděodolná kostičkovaná tapeta. Plná záruka spokojenosti. Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní.


Plně ručíme za bezpečný nákup a Vaši. Sklovlánkité tapety jsou vyrobeny z bezalkalické skleněné příze. To je celé kouzlo, díky kterému jsou sklovláknité tapety nadmíru odolné proti mechanickému poškození, ale i proti ohni a vodě – sklovláknitá tapeta je voděodolná.


Jenže zároveň paropropustná. Fototapeta s inspirujícím motivem bude skvělou ozdobou vašeho domova. Dům a zahrada Samolepící voděodolná folie do kuchyně a koupelny - výběr ze barev mozaiky #128722; Samolepící voděodolná folie do kuchyně a koupelny - výběr ze barev mozaiky-.


AKCE: SLEVA A POŠTOV. U nás v koupelnách narazíte především na kachličky, v poslední době si získává oblibu cementová stěrka. Tapety vídáme spíše na fotkách ze zahraničních koupelen. Tapety dokážou vtisknout koupelně atmosféru, jakou kachličky nikdy nevykouzlí.


Nebo jimi můžete vylepšit staré panelákové jádro, když na rekonstrukci nejsou peníze. Samolepící fólie také označovány jako samolepící tapety , jedná se o zcela totožný produkt. Vybírat můžete samolepící tapety a fólie s lesklou nebo matnou povrchovou úpravou. Prodáme Vám délku jakou si budete přát. Je jen na Vás, jak design svého bytu uchopíte a jakou atmosféru pomocí doplňků vytvoříte.


Tapeta na zdi jednoznačně oživí interiér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky