středa 25. listopadu 2020

Whirlpool akr 420 me1

Find Your Spare Part Clear All. AKR 4ME-Choose your part Part. Button Chimney Cover Filter Lamp Motor Vent Kit. Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians. This site helps you to save the Earth from electronic waste!


Na odstranění i velice odolné mastnoty z digestoře doporučujeme používat vysoce účinný odmašťovací sprej ODS 4, který v domácnosti využijete i při péči o troubu či barbecue gril. Uhlíkový filtr není součástí balení. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Price match promise and next day delivery. Exhaust connection diameter: 10 Colour of product: Black. Where To Buy Learn more Compare.


All manuals on ManualsCat. B, állítható üveg légterelő, alumínium zsírszűrő, beépített világítás (izzó), 13x59. Zachytáva znečistený vzduch pri varení a vracia do miestnosti čistý vzduch bez mastnoty, zápachu a baktérií. Pri bežnom varení je vhodná doba pre výmenu každé mesiace. At Appliance House we believe in value for money and this is why.


Whirlpool AKR 6GY Built-In Cooker Hood. WHIRLPOOL Hagyományos szagelszívó. Utódja a WSLCSE AS GR. CHF 28-WSLCSE AS W, WSLCSE AS W, WSLCSE AS K, WSLCSE AS.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Připojit lze jak na odsávání do komína, tak na recirkulaci. Digestoř je osvětlena halogenovou žárovkou. Zvolte si sami ze možných stupňů odsávání. S MALL kartou zľava € Už sa nepr.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Odsavač par pod linku v stříbrném provedení. Lze dokoupit uhlíkový filtr pro recirkulaci, osvětlení, šířka cm.


Má nerezovou barvu, nenaruší tedy vzhled kuchyňské linky a bude ladit s dalšími nerezovými spotřebiči ve vaší kuchyni, jeho šířka je cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky