pondělí 9. listopadu 2020

Várnice na čaj

Várnice , které budou dále sloužit k přepravě a podávání tekutin jsou opatřeny výpustným ventilem. Jistým typem várnic je i speciální ohřívač na víno, který zajistí ohřev kyselých nápojů jako je víno, káva či čaj a povrch vnitřní nádoby je plně odolný. Je opatřen termostatem a topné těleso je umístěno mimo.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Várnice na čaj je skvělým pomocníkem pro přepravu, uchování teploty a výdej různých druhů nápojů ( čaj , káva, mléko, voda, kakao…). Ostatní - Varnice na bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Objem l, s výpustí, celonerezová várnice (na čaj ) Termovárnice s kohoutkem l. Kč bez DPH Dostupnost: Skladem v Brn ě Detaily k produktu. Objem l, s výpustí, celonerezová várnice (na čaj ) Termovárnice s kohoutkem l.

Nerezové várnice pro přepravu jídel a nápojů s výpustí či bez výpustě jistě naleznou uplatnění v mnoha různých provozech od škol, přes úřady až po firmy, ale pochopitelně třeba i na sportovních či jiných akcích. Lze je přitom využít jako spolehlivé várnice na čaj , kávu, polévku nebo jako várnice na jídlo. Ohřívače na vodu, víno, čaj , kávu a teplé nápoje. Tyto ohřívače jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli.


Nerezová termovárnice s kohoutkem - objem litrů. Vhodná na čaj či jiné nápoje. Skládá se z nerezového obalu, nerezové vložky a nerezového víka. Takto vybavený zavařovací hrnec můžete snadno používat nejen na zavařování ovoce, zeleniny a jiných potravin, ale může být použitý například jako várnice na čaj , nebo pro výdej svařeného vína. Balení obsahuje navíc zdarma kleště na vytahování zavařovacích sklenic.


Plně automatický zavařovací hrnec Provedení. Várnice nabízíme ve více objemech, můžete vybrat litrů nebo litrů, záleží na tom, pro kolik lidí budete vařit. Várnice s kohoutkem zcela jistě oceníte při nalévání horkých nápojů, dají se použít také k servírování vydatné horké polévky, plné živin. SIMAX Konvice na čaj 1. Je vyrobená z kvalitnej skloviny bez kadmia a olova, ktorá odolá veľmi vysokým aj nízkym teplotám. Várnice mají velmi kvalitní těsnění a disponují přetlakovým ventilem.


Námi nabízené várnice se hodí na převoz jídel, nápojů, můžou se hodit v nemocnici, ve škole, ve výrobním závodě, na dětských táborech atd. Tyto várnice se velmi snadno udržují a čistí. Várnice s výpustným kohoutem litrů Várnice na čaj s výpustí je speciální nádoba na přepravu nápojů o objemu litrů.

Termonádoba dokáže udržet stálou teplotu nápojů díky své konstrukci, dvou do sebe zasunutých válcových nádob s víkem. Nádoby jsou vhodné do zařízení typu škol, školek, nemocnic a různých typů stravoven. Nás e-shop nabízí várnice na čaj s výpustí litrů až litrů.


Nerezové várnice , termosy na čaj a jídlo Přeprava potravin a nápojů vyžaduje kvalitní nádoby, jež udrží stálou teplotu převážených tekutin i pokrmů. Konstrukce dvou do sebe zapadajících. Přesně k tomuto účelu byly vyvinuty várnice , někdy označované jako vojenské várnice , které tuto funkci plní již řadu let. Várnice , ktoré budú ďalej slúžiť na prepravu a podávanie tekutín sú opatrené výpustným ventilom.


Istým typom várnice je aj špeciálny ohrievač na víno, ktorý zaistí ohrev kyslých nápojov ako je víno, káva či čaj a povrch vnútornej nádoby je plne odolný. Je opatrený termostatom a vykurovacie teleso je umiestnené. Várnice má praktické boční úchyty k snadnému přenášení, robustní konstrukci a víko vybavené těsnícím gumovým kroužkem.


Várnice se snadno čistí a je ideální pro kuchyně, restaurace, jídelny, nemocnice, tábory, pečovatelské domy atd. Víko na várnici, na tekuté nápoje 1 netěsní. Ohrievače na vodu, víno, čaj , kávu a teplé nápoje.


Tieto ohrievače sú vyrobené z leštenej nerezovej ocele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky