úterý 3. listopadu 2020

Zápustná umyvadla do desky

Zápustná umyvadla se instalují shora. Výsledkem je kompaktní vzhle kdy je deska v jedné rovině s umyvadlem. Polozápustná umyvadla pak částečně ční nad desku.


Navzdory tomu dokáží zápustná umyvadla skvěle plnit roli estetického doplňku. Některá z umyvadel můžete do desky zapustit, jiná můžete dokonce vlepit pod desku.

Pro zápustná umyvadla do desky a pod desku lze použít desky KIRA, TAILOR a OLIVER na konzolích. Maximální rozměr této desky je 300xcm. Jak vysoko zavěsit umyvadlo? Umyvadla zápustná , Möbler.


Na rozdíl od těch určených k umístění na desku vám kromě specifické estetiky poskytne i znatelně vyšší úložný prostor ve skříňce, do které. Kam umístit vestavné umyvadlo? Nábytkové umyvadlo na koupelnovou skříňku a zápustné umyvadlo do desky.

Praktické je zápustné keramické umyvadlo s odkládací plochou. Pořiďte si umyvadlo na FAVI. Elegantní oblý design, který se hodí do každé koupelny.


Keramická zápustná umyvadla Jika - pro instalaci do desky. Vše v kvalitě české značky Jika. Pokud jste zastáncem věcí přiznaných, klidně zapusťte umyvadlo do jednoduché desky s viditelnými spodními částmi umyvadla , pokud máte rádi věci skryté. Těmi nejoblíbenějšími jsou skleněná umyvadla a keramická umyvadla na desku. Na desku se dají umístit i zápustná umyvadla , která jsou do desky zanořena a nad desku prakticky nevyčnívají.


Oblíbená jsou hranatá umyvadla. Jsou vyrobená tak, aby pasovali na koupelnovou skříňku. Vedle klasických umyvadel jsou dnes oblíbená také umyvadla zápustná do desky , která může být dřevěná, mramorová, skleněná. Hranaté zápustné umyvadlo pro zapuštění do dřevěné desky nebo dřevěného pultu. Součástí dodávky není vodovodní baterie a sifon.


Umývadlá zápustné do dosky mnohých tvarov a veľkostí od veľa výrobcov v našom shope za skvelé ceny skladom ! Vážení zákazníci, vďaka zvýšenému záujmu o naše produkty dochádza k oneskoreniu expedície o 3-dni.

Plánujete do své koupelny atraktivní desky ? Prvky, které mohou být vyrobeny z různých materiálů. Nebo Vám koupelna neumožňuje jiné řešení? Máte již koupelnový nábytek, který si žádá tento typ umyvadla ? Zvolit si můžete zápustné umyvadlo v hranatém stylu nebo naopak oválném.


Sladíte – li v koupelně jednotlivé. Nabízíme zápustná umyvadla oválná, hranatá a kulatá. Můžete jich zapustit do desky i několik vedle sebe.


Nejvíce však vyniknou ve větší koupelně. U nás si vyberete umyvadla zápustná a polozápustná různých tvarů, rozměrů a typů, například jednootvorová , bez. Jak už samotné označení napovídá - jedná se o umyvadla , která budou usazena - zapuštěna do desky , nábytku nebo jiného prostoru. Díky svým kompaktním rozměrům a skvělé flexibilitě můžete zápustná umyvadla dát do každé známé koupelnové desky a díky tomu můžete vytvořit synchronizovaný design celé koupelny, protože zápustná umyvadla vám nebudou vzhledově překážet tak, jak umyvadla běžná.


Vsaďte na moderní design zápustných umyvadel!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky