pátek 20. listopadu 2020

Vířivá pračka bazar

Inzerát vířivá pračka v okrese Blansko, cena 990Kč, od helena. Prodám viz foto tuto plně funkční a na své stáří velice pěknou vířivou pračku ROMO R 190. Vše funguje jak má, neteče a není rezavá.


Inzerát Stará vířivá pračka v okrese Mělník, cena 200Kč, od stavby1stavby na Sbazar. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Maximální kapacita je kg prádla. Vířivá pračka Romo R 190. Díky libovolné době praní si sami určíte, jak svoje prádlo potřebujete vyprat a po jakou dobu.


Je vhodná do malých domácností, kde se velká pračka nevyplatí, nebo pro. Informativně připojujeme i snímky z naší. Technické údaje viz foto štítek. Nabízím vířivou pračku zn.


Pod pračkou ani kapka vody. Vypouštěcí hadice je čerstvě vyměněná před focením, protože původní hadice byla popraskaná. Ihned k odvozu, foto v příloze. Prodám kancelářský vysavač, extraktor IDROLAVA. Ve dřevěné skříňce, funkční, neteče.


Popisy na panelu v českém jazyce. Možno dovézt nebo zaslat. Pračka je vhodná i na zavařování kompotů. Ostatní - Rucni pracka bazar. Pračku lze po domluvě poslat i na dobírku.


S čerpadlem k vypouštění vody. Podat inzerát bez registrace. ROMO-klasická, za 4Kč Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Vypouštění vody se provádí položením vypouštěcí hadice na zem.


Elektro bazar Pračky pračka - vířivá , Jihlava. Lehce přemístitelná (má kolečka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky