čtvrtek 12. listopadu 2020

Volně stojící trouba s plotýnkami

Kompaktní trouba se stane vítaným společníkem každé malé kuchyně. Celé zařízení z nerezu se zabudovanými litinovými plotýnkami v horní části bude dělat parádu na chatě. Ideální do malých kuchyní, víkendových chat a chalup.


Volně stojící a horkovzdušné pečicí trouby. Tři funkce v jednopečení v troubě, vaření na plotýnkách, grilování v troubě na jehle. Mini trouba , někdy označovaná též jako stolní trouba , je vhodným domácím pomocníkem pro všechny ty, pro které je standardní (ať již volně stojící či vestavěná) trouba nevhodná, buď z důvodu její velikosti či nemožnosti ji převážet. Funkce horního a spodního ohřevu lze použít kombinovaně nebo také samostatně.


W , l , Kombinace s varnou deskou, Vysouvání plechu. Mini trouba Professor PT 422X v nerezovém provedení s litinovými plotýnkami a otočným roštem je nenahraditelným pomocníkem do vaší kuchyně. Nemusíte se tak bát dlouhého zahřívání. Její maximální teplota je 230°C, v tomto směru ji některé konkurenční modely překonávají, pro běžné pečení by ale měla být tato teplota dostačující. S kuchyňskou sestavou Prairie z tebe bude ta nejlepší hospodyňka!


Dřevěná kuchyně od KidKraftu je vyrobena z kvalitního materiálu a stane se oblíbenou hračkou i Vašeho dítěte. Soustavu tvoří kulatý dřez s baterií a odkapávačem, trouba s plotýnkami , ukládací skříňky, poličky a postranní držák na utěrku. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Dřív byla trouba jako samostatně stojící spotřebič naprostým standartem.


Většina je jich v kombinaci s vařičem. Instalace je velice snadná, stačí spotřebič ustavit a připojit k elektřině nebo plynu. All-You-Can-Eat, l, dvojitá trouba s grilovací deskou - Zařízení All-You-Can-Eat od společnosti oneConcept je výjimečná dvojitá trouba s mnoha možnostmi využití. Whirlpool MWP 3SB disponuje technologií Dual Crisp, která zapéká do křupava.


Volně stojící trouba s plotýnkami

Elektrická pečicí trouba s grilem T45L2P, s dvěmi horními plotýnkami. Dvě nastavení pro varnou deskou a tři bity pro sítě , můžete jej použít pro pečení a více. Dveře s tepelneho skla. Můžete použít troubu s horním teplem, nižší teploty nebo kombinací obou.


Velké okno vám umožňuje dávat pozor na jídlo. Vyrobena z kvalitní oceli , naše trouba se snadno čistí a je velmi odolná. Samostatná regulace teploty pro každou plotýnku. Alternativou je polyvalentní provedení, kdy lze na troubě ovládat i varnou desku.


V takovém případě je trouba umísťována pod kompatibilní varnou desku. Existují ale i varianty. Vnitřní povrch trouby je galvanizovaná ocel.


Pro větší bezpečnost jsou dvojitá bezpečnostní dvířka s bezpečnostním sklem. Vykouzlit občerstvení pro nečekanou návštěvu i rychlou večeří pro rodinu tak pro vás nebude problém, ani když není čas na velké vaření. Na varné desce se nacházejí varné zóny s různým výkonem a tak máte možnost vý. Seznam produktů řazený podle aktuální popularity na trhu a vašeho výběru: volně stojící. Kliknutím na Pečící trouby, které vás zaujaly se zobrazí aktuální ceny v e-shopech.


Trouba je elektrická a varná deska plynová. Sada utěrek MicroCloth, ks pro ty nejlepší výsledky čištění a bezpečné použití. Extrémně odolné proti roztržení a opotřebení Vysoký čisticí výkon díky velmi jemně tkaným mikrovláknům Použitelné suché i vlhké, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky