úterý 10. listopadu 2020

Whirlpool mwd 322 sl návod

Vnitřní objem trouby Údaj o velikosti vnitřního objemu trouby v litrech. Distribúcia mikrovĺn Distribúcia mikrovĺn dvoma vlnovodmi pre rovnomerný ohrev. Jet Start Štart na plný výkon.


CZ Troubu umístěte v bezpečné vzdálenosti od jiných zdrojů tepla. K zajištění dostatečné ventilace je třeba nad troubou ponechat volný. Ovládání trouby je pomocí dotykových tlačítek.

Whirlpool MWD 3WH – český návod. Pro vaření máte k dispozici též funkci automatického vaření, nebo rozmrazování. Zobrazit návod MWD 3WH. Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace.


Pre prípravu jedla vám bude k dispozícii mikrovlnný ohrev, gril, gril s mikrovlnným ohrevom a funkcia automatického rozmrazovania podľa hmotnosti a druhu potravín. Návod na vyrobení vlastní ústenky. These Files contain exercises and tutorials to improve your practical skills, at all levels!


Voľne stojaca mikrovlnná rúra WHIRLPOOL MWD 3SL má príjemné povrchové prevedenie v striebornej farbe.

Vnútorná časť mikrovlnnej rúry je lakovaná a jednoducho sa čistí. Jej vnútorný objem je litrov a priemer jej otočného taniera je 2cm. Manual do usuário WHIRLPOOL MWD 3SL PRODUCT DATA SHEET. Lastmanuals oferece um serviço socialmente orientado de compartilhamento e pesquisa de manuais relacionados ao uso de hardwarfe e software: guias de usuário, manuais de proprietário, guias de início rápido, planilhas técnicas. Pro přípravu jídla vám bude k dispozici mikrovlnný ohřev, gril, gril s mikrovlnným ohřevem a funkce automatického rozmrazování podle hmotnosti a druhu potravin.


Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: WHIRLPOOL MWD 3SL - Mikrovlnka - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Potřebujete český manuál pro Bílá technika? Nevíte si rady s výrobky Bílá technika a potřebujete návod k použití?


U nás máte velkou šanci, že jej najdete! Dessert, jejíž moderní vzhled s designovým madlem společně se zářivě bílou barvou pozvednou styl vaší kuchyně. Je nesmírně lehká, tichá a velmi atraktivní. Mikrovlnná trouba si dokáže zapamatovat vaše oblíbené funkce a dětská pojistka zablokuje funkce vybrané nebo znemožní zapnutí spotřebiče. Vnitřní část mikrovlnné trouby je lakovaná a jednoduše se čistí.


Její vnitřní objem je litrů a průměr jejího otočného talíře je 2cm. Poskytuje elektronicky regulovaný výkon s dotykovým ovládáním. D distribuce vln zajistí rovnoměrný ohřev jídla.


Pro používání je kromě mikrovlnného ohřevu vybavena grilem,.

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Sháníte český návod k použití pro whirlpool ? Na našich stránkách se Vám budeme snažit pomoci sehnat český návod pro bílá technika - velké domácí spotřebiče - mikrovlnné trouby - whirlpool.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky