úterý 17. listopadu 2020

Vertikální parní žehlička 3v1

Vertikální parní žehlička 3vDF009A Vertikální parní žehlička pro snadné, rychlé a méně náročné žehlení. Tímto způsobem rychle, snadno a pohodlně mizí všechna zmačkaná místa na oblečení. Zároveň jej čistí a odstraňuje nepříjemné pachy. Je to stejný systém jako.


Calc-Clean funkce sprej nádrž na 2ml suché. Vyžehlit halenku do práce přímo na stojanu?

Osvěžit rychle prádlo před schůzkou? Rychle, snadno a pohodlně mizí všechna zmačkaná místa na oblečení. Před použitím si prosím pečlivě přečtěte návod k obsluze.


Schovejte jej i pro pozdější nahlédnutí. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Interiérové dveře s povrchovou úpravou CPL laminát. Napařovací žehlička je schopna produkovat páru hned několika způsoby.

Tím prvním je stálý parní výkon poskytovaný v průběhu žehlení, tedy pára odcházející z žehličky pokaždé, když ji položíte na žehlicí plochu. Rozhodně se při nákupu žehličky pohybujte alespoň v. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Vertikální napařování, Kropení, Nastavení páry a teploty Automatická pára, Technologie žehlicí plochy Durilium AirGlide Autoclean, Kontinuální pára Špička, boky a stře Přesná špička, Koncentrovaný parní ráz na špici žehlicí plochy, Pohodlná rukojeť, Anti drip systém - proti odkapávání, Automatické vypnutí, Ergonomický spouštěč páry, Stabilní pata.


Tefal vynalezl nový způsob žehlení a napařování oděvů. Napařovač oděvů a vertikální parní žehlička nabízí mimořádné řešení vše v jednom. VIP cena 4Kč Skladem. Parní žehlička doma i na cesty. EHLIČKA RUSSELL HOBBS-.


Způsob platby Platba online Dobírkou (při převzetí) Platba ONLINE (- Kč) Po potvrzení objednávky budete přesměrováni na platební bránu GoPay, kde si zvolíte způsob ONLINE platby. Vybíráte Cestovní žehlička a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší? Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací.


Nese označení OptimalTEMP. Kromě klasického je možné ji využít i na vertikální žehlení. Zaujme i svými hodnotami. Objevte parní generátory Tefal pro kratší dobu žehlení a profesionální kvalitu.


Nic se nevyrovná výkonu našich profesionálních parních generátorů. Závěsný sušák na prádlo 55.

Díky tomu nemusíte používat destilovanou vodu. Anti Drip funkcí, která zabraňuje vzniku skvrn na prádle. U žehličky nechybí ani vertikální napařování, kropení, systém proti odkapávání a systém odvápňování. Hmotnost žehličky je kg.


Kategorie: Žehličky Kompaktní parní generátor Bosch TDI90EASY s příkonem max. Možnost nastavení regulace páry. Temp funkce ideálně kombinuje teplotu a množství páry pro všechny tkaniny vhodné na žehlení. Co se rychlosti a snadného žehlení týče, není nad čím uvažovat a hlas dostává parní generátor.


Drobným minusem je fakt, že je objemnější, potřebuje víc místa na skladování. Pokud si chcete přežehlit kapsy u košile před odchodem z domu, je klasická žehlička pohotovější. Z těla pak vychází dlouhá trubice, jejíž konec vypadá jako malý fén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky