úterý 30. ledna 2018

Leifheit sušák na prádlo

Se svými rovnoběžnými nohami stojí vevnitř i venku velmi stabilně a spolehlivě. Jeho délka šňůr činí velkorysých metrů a nabízí místo přibližně na dvě náplně pračky. Dlouhé kus prádla a koupelnové osušky. Venku na sluníčku se voňavé vyprané prádlo suší nejlépe.


Leifheit sušák na prádlo

Máte-li balkon, terasu či dokonce zahradu, pak si jistě pořiďte venkovní sušák na prádlo. Ať už to bude varianta mobilní, nebo zabudovaná na stálo. Sušáky na prádlo podle zkušeností ostatních.


Disponuje otvory pro zavěšení ramínek. Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno. Boční ramena maji dvě polohy na přizvednutí, ve kterých drží. Nástěnný rozkládací sušák na prádlo TELEGANT Plus klade minimální nároky na prostor. Sušák na prádlo TELEGANT Plus 100.


Je vhodný pro použití v interiéru. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. LEIFHEIT , Innova Goods, Blome a dalších. A tam, kde je opravdu nedostatek místa nebo se vyžaduje rychlé sušení (například v zimě) je určen závěsný sušák na topení, okno či dveře. Nástěnný výsuvný sušák na prádlo Rollquick klade minimální nároky na prostor. Nabízí metrů sušící plochy, což představuje až dvě plné pračky prádla.


Díky výklopným bočnicím je možné sušit i dlouhé kusy oděvů. Speciální Easyclip pak umožní sušení drobného prádla. Hloubka (od stěny): cm. Okamžité a jednoduché rozložení a složení.


Minimální nároky na prostor. Poslouží zárověň jako držák osušek. Proč si pořídit venkovní sušák na prádlo ? Vybrat správný venkovní sušák vám může o dost ulehčit čas i energii. Důležité je, abyste při výběru dbaly především na vybavení a velikost.


Dbejte také na praktičnost, která může být spojena především s tím, že sušák může být skládací či odnímatelný. Tyto vysoce kvalitní a důvěryhodné produkty pro „čistý domov“, „voňavé prádlo “ a „chytré kuchyně“ zkrátka symbolizují funkčnost a šetří čas. Mezi nejúspěšnější produkty patří systém pro mytí podlah Twist, sušák Linomatic a žehlící systém AirActive L Express. Lze nastavit jeho výšku při větší zátěži.


Součástí je stojan do země a víka na zakrytí. Leifheit nabízí i širokou škálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky