úterý 23. ledna 2018

Knihovna bílá

Knihovna bílá

Nenechte velikány světové literatury ležet v koutě a pořiďte jim parádní knihovnu. Ať už hledáte bílou knihovnu, knihovnu z dubu nebo masivu, zavřenou nebo otevřenou, na FAVI. U nás najdete knihovny z desítek e-shopů ve všech oblíbených stylech.


Knihovna bílá

Nízká bílá knihovna s hnědými detaily z masivního borovicového dřeva Støraa Ella. Detail produktu Do obchodu. Police knihovny jsou vyrobeny z borovicového dřeva lakovaného bílou barvou, zadní. Knihovna se zásuvkou COR. Postavíte ji do ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, jídelny i předsíně.


SONGMICS Zajímavá knihovna bílá 40x1cm. Jednoduchá knihovna krásně. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Prodáváme nábytek, který jinde nekoupíte. V naší nabídce najdete jen prvotřídní produkty z vybraného borovicového a dubového masivu, laděné do elegantního provensálského stylu.


Jak moc se lišíme od klasického nábytku poznáte nejen na omak, ale i na pohled a díky všudypřítomné vůni dřeva. Vaše knihovna má nový web! Věříme, že se Vám líbí, najdete zde vše potřebné a budete se často a rádi vracet, abyste zjistili, co je nového, které knížky přibyly a jaké akce chystáme. Rozměry knihovny Betty jsou 46x34x185cm (š, h, v). Veškerý nábytek patřící do kolekce Betty najdete níže v souvisejících produktech.


Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Tento materiál není součástí výrobku. Kalendárium kulturních výročí - vydala Severočeská vědecká knihovna Ústí n. Přehled mezinárodních dnů (svátků) a roků. Využít můžete i další materiály, které přináší mnohá nakladatelství a média.


Zařizujete dětský případně studentský pokoj pro vaši dceru? Jistě vás okouzlí prostorná větší knihovna z kolekce Carmen. Navíc je tahle knihovna v rustikálním stylu, který se nyní vrací do módy a potěší každou romantickou duši. Cena je bez skleněných a plných dvířek, dvířka lze dokoupit.


Jste milovníkem jednoduchých konstrukcí, čistých, geometrických tvarů a linií? Potom je pro vás tato knihovna jako dělaná! Můžeme ji umístit ať už samostatně, nebo znásobit efekt použitím více kusů. Komoda - 117x88x37cm knihovna - 120x203x31cm Neponičené, běžně užívané.


Knihovna bílá

Umístíte-li ji do kompletu s malým psacím stolem doplněným nástavcem na malý stůl, získáte dokonalé pracovní místo, vhodné i do malých dětských pokojů. Přírodní bílá knihovna Evora I. Skladem u dodavatele (dnů). Bílá ořechová knihovna Evora I. Kvalitně byla udělána nabídka, snímky produktů, popisy, recenze. Instruktáž byla rychlá, příjemná.


Eshop velice doporučuji z důvodu nabídky i. A máme také stojany na noviny. Hledáte nový kvalitní nábytek, ale odradila vás cena výrobců, kteří ho prodávají? Nabízíme produkty známých designových značek druhé jakosti (drobné poškození - skryté nebo viditelné) za zlomek ceny oproti běžné prodejní ceně totožných produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky