čtvrtek 25. ledna 2018

Kuchařská zástěra černá

Vlastní výroba značky profikuchar. Popis Profesionální kuchařská zástěra vhodná jak pro číšníky a kuchaře všech typů restaurací, tak i do každé kuchyně v domácnosti. Kuchařská zástěra s laclem - černá.


Hodnocení produktu:. Stylové zástěry a praktické chňapky. Ukažte jídlu už při vaření, že ho máte rádi. Oblékněte se do stylové zástěry, která nejen ochrání vaše šaty před znečištěním, ale zároveň vám bude slušet.


Prodáváme kuchařské zástěry na vaření pro muže i ženy. Na výběr máte dlouhé náprsenkové i kratší do pasu. Kuchyňské zástěry jsou k dispozici v desítkách barvách a vzorech. Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování.


Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Kvalitní materiál, černá barva Krátká číšnická zástěra do pasu s kapsami a zipem na peněženku, účtenky, kalkulačku a pero, 43cm x 25cm, prát do 65st. Dodáváno v krabičce s dekorem samotné zástěry.


Praktická kuchařská zástěra s výšivkou jména,šéf tohoto grilu a smajlíkem. Originální dárek pro všechny kuchaře a kuchařky. Doporučená technologie tisku: sítotisk S1.


Maximální velikost tisku: x mm. Prosím o nacenění jak samotných zástěr bez potisku, tak cenu zástěr s potiskem. KANSAS popis: KANSAS je z kůže,která má extra voskovou vrstvu pro lepší ochranu zástěry. Díky tomu má zástěra také drsný a tvrdý vzhled. Je z pružné kůže a proto je velmi pohodlná na nošení.


Kansas kožené zástěry jsou vybaveny vysoce kvalitními pásy a popruhy z kůže. Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin. Pracovní oděvy pro kuchaře, kuchařky a řezníky, rondony, zástěry, čepice a pepito kalhoty.


Utěrku nebo ručník vložte do spodního poutka, horní poutko je prošité a můžete jej použít na tužky, vařečky, nůžky apod. Na výrobu jsme použili látku složenou z polyesteru a bavlny ve vyšší gramáži, aby zástěra držela tvar i. Je vyrobena z kvalitního materiálu silné plátnové vazby, kolem krku má tkanici s posuvnou sponou na nastavení velikosti. Výšivka na zástěře má tu výhodu, že je stálá oproti potisku, který se časem opere.


Kuchyňská zástěra černá MÜincotton ve stručnosti: bavlna odolná tkanina vzoru rybí kost velké kapsy nastavovací páska kolem krku extra dlouhé. Pánská kuchyňská zástěra Charles Black by dekorka NIKOLKA (Pánská kuchyňská zástěra černá ). Bavlněná kuchařská zástěra, černá Kuchyňská zástěra s úvazkem kolem krku. To zabraňuje ušpinění civilního oblečení.


Díky se vám už nikdy nebude říkat šmudla. Bílé kalhoty do gumy, pánské Bílé kalhoty do gumy, pánské: Kalhoty se sníženým pasem. Pásek s pruženkou a tkanicí.


Boční nakádané kapsy, Bez rozparku. Pravá kuchařská zástěra pro ženy EN. Velikost odpovídá tabulce Pánské pracovní oděvy. Pravá kuchařská zástěra pro muže.


Zástěra Adam a Eva v ráji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky