středa 10. ledna 2018

Plastove kelimky s vickem

Plastové kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte plastový kelímek s víčkem za nejnižší ceny a nebo plastový kelímek s víčkem pro pohodové oslavy, párty a další akce. Krabičky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Vyberte si krabičky s víčkem, které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Dárkové krabice s průhledným víkem. Mikulášské sáčky a tašky. Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás plastový kelímek s víčkem za férové ceny, případně plastový kelímek s víčkem pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti.


Jedná se o kvalitní pevné osmiboké misky s víčkem. Misky jsou použitelné na potraviny do st. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Podívejte se na naši nabídku plastových kelímků. Zahrnuje standardní kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, dokonalé plastové pohárky na alkohol nahrazující sklo a Party kelímky s pestrými potisky.


Využijte velmi výhodných množstevních slev u kartonového balení nápojových. Nakupte plastové kelímky s víčkem do 5-ti minut! Kelímek plastový s víčkem objem 235ml výška 54mm šířka 98mm se zámkem těsnost materiál - potravinářský PP pro různorodé využití - korálky, vosky,. Pro extra velké objednávky nás kontaktujte telefonicky či e-mailem, nabídneme Vám ceny individuální. Kelímky máme za ceny vskutku bezkonkurenční.


Papírové kelímky na kávu s víčkem – V sortimentu máme kelímky pro každou velikost kávy, např pro piccolo, espresso, café latte. Nejen v zimních měsících jistě oceníte jak papírové bílé či barevné, z termomateriálu, plastu hnědé nebo čiré. Plastový kelímek s víčkem na salát - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater.


Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou. Následně Vám připravíme cenovou nabídku s uvedením termínu dodání. Když mám objednávku a cenovou nabídku odsouhlašenou kdy mohu očekávat objednávku? Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku!


K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Naleznete zde plastové misky a vaničky různých velikostí a tvarů. Pro misky na horké pokrmy přejděte na kategorii termo misky a vaničky. Plastová miska (PET ) čirá - transparentní s integrovaným víčkem.


Miska je určena pro teplé i studené potraviny - použitelná v tepelném rozsahu od -st. Kvalitní plastové kelímky, vaničky, kbelíky a víčka. Společnost MART je předním českým výrobcem výrobků z plastů. Náš velkoobchod nabízí na českém trhu plastové obaly a plastové kelímky.


Zaměřujeme se na netradiční a zábavný design, který zaujme, prodává a je vždy reprezentativní. Díky našemu týmu pracovníků s dlouholetými zkušenostmi jsme zárukou kvalitních služeb a spokojenosti u svých zákazníků. C a nejsou vhodné do mikrovlnné trouby.


Tyto misky je možné používat i pro zamražování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky