středa 17. ledna 2018

Grilovaci deska bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinová deska.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Rozměry S40cm H65cm V50cm. V katalogu nemáme podrobnější informace o grilovaci deska.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Použité, z malé restaurace, funkční a vhodné do všech typů provozů. Vhodné na grilování nebo pečení, do konvektomatu, trouby, otevřený oheň, atd. Dobrý pomocník do restaurace, bufetu, domácnosti, na zahradní akce atd.


Nabízím v celo nerezovém provedení zcela novou a tedy nepoužitou multifunkční smažící pánev ve stolním provedení. Zařízení slouží ke smažení, vaření i grilování- jako grilovací deska. Vhodné do gastro typu: restaurace, jídelny, vývařovny, bufety, občerstvení, fast foo závodní, firemní a podnikové. Německa, původní cena 119.


Trysky na zemní plyn, možnost přetryskování na PB, výkon kW, nádoba na přebytečný tuk. Grilovací deska – plyn model FTH – G. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Dům a zahrada - Zulova deska bazar.


Produkt Náhradní grilovací deska Best direct Starlyf prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit. PROFI grilovací deska GASTRO Kamenný Újezd Profesionální grilovací deska české výroby GASTRO KAMENNÝ ÚJEZD. Levá polovina desky je žebrovaná, druhá polovina desky je hladká.

Možno grilovat buď na levé polovině desky nebo na pravé polovině desky nebo na celé ploše desky současně - každá strana. Ostatní - Elektricka grilovaci bazar. Přepínačem na panelu lze přepnout na grilování v levé polovině desky nebo na pravé polovině desky nebo na celé ploše desky a každá strana má svůj. Kupujte výhodně a levně. Bazar online, inzerce bilé techniky.


Náš Lávový kámen z Itálie Vám rozhodně vlivem tepla nikdy nepraskne. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky