čtvrtek 11. ledna 2018

Repasované kávovary protivín

Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj. Nové i repasované kávovary se zárukou. Kávovary značek JURA, DeLonghi, Siemens, AEG.


Pozáruční servis pro kávovary u nás zakoupené. Repasované kávovary DeLonghi jsou v našem vlastnictví. Jedná se o kávovary , které byly používány buďto pro krátkodobé pronájmy nebo pro pronájem kávovaru do kanceláře. Od počátku uvedení do provozu jsou pod naším technickým dohledem a vedeme jejich servisní historii.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Na každý repasovaný kávovar u nás máte rok záruku.


Dostupný záruční i pozáruční servis, poradenství. Dejte kávovarům druhou šanci! Známe kompletní servisní historii námi prodaných a servisovaných kávovarů. Na všechny repasované kávovary poskytujeme záruku měsíců. Všetky naše repasované kávovary prešli kompletným servisom a sú riadne odvápnené, vyčistené, nastavené a pripravené k užívaniu.


Na repasované kávovary Vám radi poskytneme zaškolenie, užitočné rady a 3-mesačnú záruku. Ponuka repasovaných kávovaov je neustále vždy aktuálna. Luxusní automatické espresso DeLonghi, které vykouzlí chutnou kávu už od zrnka. Pokud milujete chuť čerstvě namleté kávy, ale přitom jí nechcete zažívat pouze v lepších kavárnách, jste na správné stránce.


Prodej a servis repasované kávovary. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Martin Schuster, Office Depot, s. Přes půl milionů uživatelů za den. JURA espresso kávovary - ESHOP.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Opravujeme také vestavěné kávovary Electrolux, AEG, DeDietrich. Možnost ihned dodat díl k opravě kávovarů považujeme za klíčový při rychlosti opravy Vašeho kávovaru.


KLIENTI ŘEDITELÉ- FIRMY02: firmy02: č. Sortiment kávovarů rozčleňujeme na: presovače, kávovary na překapávanou vodu, kávovary pákové, vestavné kávovary , automatické kávovary. V poslední době jsou velmi populární kávovary na kapsle, které Vám připraví vždy perfektní druh kávy, který si zvolíte. Espressa nebo-li presovače na kávu. To vše za bezkonkurenční ceny a se zárukou!


ECM Mechanika V Slim ECM Mechanika V Slim. Velmi úzký, ručně ovládaný dvouokruhový espreso stroj pro vaše nejvyšší. Kamenná prodejna a eshop s kávovary , servis kávovarů, prodej kávy a dalšího příslušenství. Můžete si stáhnout nabídku repasovaných kávovarů JURA. Nabízíme rozvoz sudového piva Starobrno.


Prodáváme, pronajímáme a půjčujeme výčep, chlazení na pivo, párty pípy, grily na sele a párty stany. Káva, kávovary (presovače) vysoké kvality. Popis: Faema, Gaggia, La San Marco.


Prodáváme espresso kávovary , či chcete-li presovače již více než let. Naše švýcarská firma JURA. Závada zřejmě způsobena vysokou vlhkostí okolního prostředí.


Po stisknutí tlačítka volby přípravy espre. Profesionální automatické a pákové kávovary pro baristy. Spolehlivé a kvalitní italské stroje na přípravu lahodné kávy jsou neodmyslitelnou součástí pro všechny restaurace, kavárny a také cukrárny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky