úterý 16. ledna 2018

Deska pro zápustné umyvadlo

Skvělé ceny a široký výběr zápustných a polozápustných umyvadel, které dodají vaší koupelně ten správný vzhled! Vybírat můžete ze stovek modelů různých velikostí, materiálů a tvarů - klasická hranatá umyvadla, dvojumyvadla, oválná, asymetrická, designová i luxusní. Zápustná umyvadla se instalují shora.


Výsledkem je kompaktní vzhle kdy je deska v jedné rovině s umyvadlem. Polozápustná umyvadla pak částečně ční nad desku. Nabízíme umyvadlové desky značek Jika, Lebon, VilleroyBoch, Kludi a to jako atypické umyvadlové desky bez otvoru nebo desky s jedním či dvěma otvory pro umyvadlo.

Jsme schopni zajistit umyvadlové desky z materiálu HPL (vysokotlaký laminát), postforming (jádro DT povrch HPL fólie ) i desky z umělého kamene či skla. Navzdory tomu dokáží zápustná umyvadla skvěle plnit roli estetického doplňku. Přesvědčte se o tom v naší nabídce.


Desky jsou vhodné pro jakékoliv umyvadlo na položení nebo zaspoda zápustné. Rockstone deska pro umyvadlovou skříňku WAVE (levá) a umyvadlo PURITY cm. ROCA America umyvadlová deska 80cm mramor.


Výsledek obrázku pro ovládací deska wc kolo. Inzerát Sprchová deska do vany v okrese Olomouc, cena 900Kč, od x.

Odstranit ze seznamu Add to list. Koupelnové desky pod umyvadla. Nejnovějším trendem v koupelnách je elegantní umyvadlo umístěné na přímo desce.


V této sekci vybírejte z koupelnových desek pro umyvadla, která jsou určena právě pro instalaci na desku. Kam umístit vestavné umyvadlo ? Nábytkové umyvadlo na koupelnovou skříňku a zápustné umyvadlo do desky. Umyvadla jsou hranatá, kulatá i oválná. Praktické je zápustné keramické umyvadlo s odkládací plochou.


Pořiďte si umyvadlo na FAVI. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké.


Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.


Kategorie hranatá keramická umyvadla je určená pro milovníky pravidelných tvarů.

Naopak žádné ostré hrany najdete v kategorii zaoblených umyvadel. Mezi zápustnými můžete vybírat z několika tvarů pro zapuštění do desky. Dále zde najdete umyvadla s příslušenstvím nebo rohová. LUCIE deska Rockstone 96x43cm, pro umyvadlo BALENA 48cm.


JULIE deska Rockstone 120x50cm pro umyvadlo. Zakomponujte umyvadlo do koupelny tak ať jsou její součástí. Vyberte si umyvadlo u nás podle Vašeho vkusu. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.


Deska pro umyvadlovou mísu a umyvadlo na zabudování, pro předstěnovou Happy D. Nejkratší žlab pro dvě baterie do školky na Litoměřicku. Do mateřské školy na Litoměřicku jsme vyrobili k bezmála dvoumetrovému žlabu i malý žlab pro dvě baterie, rozměr x 47cm, 3cm zadní soklík a 12cm přední a boční čela. Hodnocení produktu:.


Krásná série v retro stylu RETRO keramické umyvadlo - za příplatek lze dodat bez otvoru nebo se třemi otvory pro baterii - za příplatek lze dodat v černé barvě - ideální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky