úterý 16. ledna 2018

Bedna na nářadí plechová

MisMasBlansko skříň skříňka na nářadí s policemi police harmara bedna plechová plech železná masivní k soustruhu soustr. Plechová basa na nářadí 53x20x20cm. Určena k uložení nářadí , přípravků i spotřebního materiálu. Kufry a pořadače na nářadí ) Hodnocení produktu:.


Otevírací horní víko se zarážkou na 90˚. Vyrobena ze silného plechu tloušťky mm, dvě madla pro snadnou přepravu.

Kód „AFC5“ je platný do 30. Bedna na nářadí či dílenský kufr se skvěle hodí pro uschování a snadný přenos nejrůznějšího dílenského či autoservisního nářadí , spotřebního materiálu a dalších potřeb. Zvláště pro cestující montéry či automechaniky často opravující vozidla v terénu představují ideální řešení, jak mít vždy vše. Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo.


Ať už preferujete plastový kufr na nářadí nebo koženou brašnu, vždy si u nás vyberete ten správný organizér na vaše nářadí. Objednejte si kufry, boxy. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Boxy na nářadí a organizéry.


Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Boxy na nářadí a organizéry výprodej.

Produkty v akci naleznete v kategorii Boxy na nářadí a organizéry akce. L plechová , 800mm x 200mm x 2mm. Nákladní přívěsy i vozíky za auto bedna na nářadí , box na nářadí , schránka na nářadí. Největší výběr přívěsů v České republi. Inzerát plechová bedna na nářadí v okrese Brno-venkov, cena 390Kč, od vincekna Sbazar.


Prodám plechovou bednu na nářadí , je na kolečkách a má oj na snadné přesouvání, víko má petlici pro případné uzamčení. Prodám plně vybavenou novou bednu s nářadím, která plní zároveň funkci závaží. Závaží o hmotnosti od 3do 8kg, uchycení do 3-bodového závěsu, případně za příplatek uchycení do pevné konzole. Součástí závaží je skrytý box na nářadí o velkém objemu. Inzerát Stará PLECHOVÁ BEDNA BOX na nářadí v okrese Plzeň-město, cena 490Kč, od pechrova.


Inzerát Bedna na naradi v okrese Plzeň-město, cena 250Kč, od Tom K na Sbazar. Kovový kufr na nářadí je z pevného plechu, krytého ochranným práškovým nátěrem proti korozi. Popis: Prodám kufr na nářadí vis foto. Basa obsahuje celkem pět přihrádek na menší nářadí , součástky a spojovací materiál.


Velice praktický kufr na nářadí z odolného PP materiálu o rozměrech 3x 1x 1mm a hmotnosti pouhých kg. Pro větší bezpečí vám dodáme bedny na munici vyztužené, takové, na jejichž bezpečnost se můžete spolehnout. Skladem - ihned k odeslá.


Správná muniční bedna by měla ovšem splňovat nejen požadavky bezpečnostní, ale zároveň musí být z odolných materiálů a mít také možnosti dobrého držení při transportu.

Box na nářadí přenosný 2x zásuvka , bedna na nářadí ,montážní skříňka na nářadí přenosná kovová, plechová skříňka na nářadí. Má svařovanou ocelovou konstrukci. Povrch s dvousložkového epoxidového práškového laku, který je odolný proti korozi.


Rychle uzamykatelné přezky na víku, petlice pro. S přívěsem odjíždíte ještě dnes. Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík, přívěs za auto i nákladní přívěs na míru! Prodej ojetých přívěsů za příznivé ceny.


Servis a náhradní díly v e-shopu. Celokovová bytelná konstrukce (včetně pantů) umožňuje i náročnější. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Specifikace Velký montážní box pro uložení a přepravu velkých příslušenství a nářadí. S kolečky, vytahovacím úchytem, nosiči nářadí , záchytné uzávěry. Uzamykatelný visacím zámkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky