úterý 30. ledna 2018

Pracovní desky do kuchyně

Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru.


Pracovní desky do kuchyně. Na pracovní desky do kuchyně jsou obvykle kladeny vysoké nároky.

Měly by vydržet co nejdéle, být snadno udržovatelné a přitom materiálem a dekorem perfektně ladit s kuchyňskou linkou. Na trhu je dnes velká řada zajímavých materiálů, které bychom měli při výběru pracovní desky zvážit. Výběru pracovní desky věnujte maximální pozornost. Měla by zapadat do stylu kuchyně , ale hlavně by měla být odolná proti opotřebení.


Přichystali jsme pro vás kuchyňské linky s deskami, které se dobře udržují a jsou zpracovány z kvalitních materiálů. Chci levně nakoupit Více info. Poslední zákazník: , Nové sestavy.

Vybavte vše rychle a je. Nejprodávanější produkty. K č 7Kč- Sleva Termín dodání: 2-týdny Přejít do detailu. Kamenné kuchyňské desky , pracovní desky z kamene Velikost desky závisí na materiálu, pro který se rozhodnete.


Délka pracovních desek do kuchyně se u většiny žul pohybuje v rozmezí od 2do 2cm. U některých druhů pak v rozmezí od 2do 3cm. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Corian nebo Hanex sice umíme, ale na pracovní desky do kuchyní je příliš nedoporučujeme.


Dají se sice bezespárově napojovat, ale díky velkému podílu pryskyřic nejsou příliš mechanicky a teplotně odolné. Požadavky na povrch pracovní desky jsou hygienická nezávadnost, odolnost proti otěru, odolnost proti teplu, mechanickému a chemickému poškození. Spojení černé barvy a přírodního dekoru dub craft je opravu povedené.


Jejich výhodou je nižší cena oproti přírodnímu kameni, prakticky libovolná velikost a možnost dodání dřezu v barvě pracovní desky. Vaše nová pracovní deska tak bude mít cejch kvality dle těch nejvyšších evropských standardů. I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen.


Levné pracovní desky do kuchyně a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Využijte všech možností své kuchyně s pomocí jedné z našich pracovních desek.

Vybírat můžete z naší nabídky tradičních i moderních desek v různých barvách. Naše laminátové i dřevěné pracovní desky se dají plně přizpůsobit vaší kuchyni. Podívejte se na náš sortiment online! Betonové kuchyňské desky vydrží desítky let. Víme, o čem mluvíme, i naše první realizace vypadají stále skvěle, navzdory prakticky dennímu používání.


Ať již zvolíte hladký a dobře omyvatelný povrch leštěného betonu, nebo moderní provedení z hrubší směsi, vždy budete. Křeslo ušák s taburetem. Ikea jinak hluboké, než se běžně prodávají a my. Kuchyňská pracovní deska do kuchyně v mnoha barevných provedeních. Jednou z vlastností, která je od kuchyňských desek bezpodmínečně vyžadována je její odolnost.


A přesně to splňují na 1 právě žulové desky. Pokud máte rádi přírodní kámen a můžete si dovolit sáhnout hlouběji do kapsy, pak rozhodně volte žulovou desku! Prodáváme kvalitní pracovní desky renomovaných německých značek Kronospan a Pfleiderer. Desky jsou dostupné v tloušťkách mm.


Standardní šíře všech kuchyňských desek je 6mm. Před nákupem dveří Interi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky