pátek 19. ledna 2018

Eta quatro blade 2058 90000

Free Shipping Available. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Tekintsd meg a termék információit.


Veškeré informace o produktu. Tento efektivní tyčový mixér díky 400W motoru a speciální technologii QuatroBlade umixuje suroviny stejně efektivně jako jeho výkonnější kolegové a ještě vám ušetří za energii a drahocenný čas. V elegantním těle se skrývá silný pomocník, na kterého brzy nedáte dopustit.

Nerezový tyčový mixér ETA Quatro blade je jedinečný svými čtyřmi noži. Díky nim umí oproti běžným dvoubřitým ponorným mixérům zpracovat potraviny rychleji a účinněji. Zkrátí tak dobu přípravy a ušetří váš čas. Quatro blade má moderní design a ergonomický tvar držadla pro snadné a pohodlné držení.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Mixér je vybavený dvoma tlačidlami pre voľbu rýchlosti. Jednoduchá údržba a predĺžená 3-ročná záruka na motor sú prednosti, ktorými sa tento tyčový mixér ETA môže chváliť.


Rated by users, average rating of 4. Tartozékai között habverő, vágó tartozék és egy aprító található.

Tento mixér poskytne výkon 8W, ktorý je rozdelený medzi nože. Postará sa tak o kvalitnú úpravu pripravovaných surovín a potravín pre vaše kulinárske potreby. Výkon sa ovláda dvomi tlačidlami pre. ETA vám na Quatro blade poskytuje predĺženú záruku roky.


Tyčový mixér Quatro blade. Inovací tyčového mixéru ETA QUATRO BLADE je nový systém nožů Quatro blade , který zajistí efektivní mixování. Inováciou tyčového mixéra ETA QUATRO BLADE je nový systém nožov Quatro blade , ktorý zaistí efektívne mixovanie. Systém nožov Quatro blade zabezpečí tak efektívne a dôkladné spracovanie potravín, ako ponúkajú modely s vyšším výkonom. Hriankovač ETA Tonny vám dokáže pripraviť dve hrianky naraz.


Na časovači si môžete zvoliť čas ohrevu a mieru prepečenia chleba. Na výber máte možnosť voľbu. Vďaka bohatému príslušenstvu ho môžete využiť na mnoho zložitých prác vo vašej kuchyni a zjednodušiť si tak prípravu vašich pokrmov.


Prispôsobené má štyri nože, vďaka ktorým dokáže spracovať potraviny omnoho rýchlejšie a účinnejšie. Okrem skvelého príslušenstva vás. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Skráti tak dobu prípravy a ušetrí váš čas.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.

Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Jeho moderní design a ergonomický tvar držadla je k tomu jako stvořený.


Jednoduše rozmixujete oblíbenou zeleninu a ovoce pro vaše děti, až se budou za ušima olizovat. S jeho pomocí si můžete zjednodušit přípravu různých druhů jídel a ulehčit si tak va. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky