středa 17. ledna 2018

Keramická dýně na svíčku

Do našich keramických dýni můžete vložit svíčku a vytvořit tak nezaměnitelnou tajemnou atmosféru. Dýně keramická na čajovu svíčku. Keramické dýně na svíčku.


Nejprodávanější Nejnovější Nejlevnější. Objednáním produktu souhlasíte s obchodními. Podzimní dekorace dýně na svíčku je vyrobená z keramiky a má pěkné barevné provedení.

Oslavte helovin ja se má s Dýní na svíčku Matzerial: keramikaRozměry: 18x1cm. Halloween - keramické dýně. Dostupnost zboží: dn í. Helloweenská krásná keramická dýně.


Svítící dýně určitě rozzáří očička každému dítěti. Vyzkoušejte jako dekoraci originální barevnou keramickou dýni, zapalte v ní svíčku a umístěte ji na libovolné místo. Možný osobní odběr po domluvě, či zaslání poštou.


Dáně keramická na čajovou svíčku. Pro nákup musíte být přihlášen a zároveň mít aktivovaný Váš účet.

Svícen ve tvaru vyřezávané dýně na čajovou svíčku. Kč s DPH 29Kč bez DPH. Measurements taken from size 3. Určitě bude bezpečnější, než klasická syrová dýně. Navíc budete mít krásnou dekoraci bez práce, kterou můžete opakovaně používat každý rok. Nové šatky dorazí na přelomu měsíce, pokud máte zájem o některé již vyprodané šaty, neváhejte mi napsat :) Aktuální informace naleznete na facebookový.


Vytvořte si doma strašidelnou atmosféru pomocí originálních keramických svícnů na čajovou svíčku ve tvaru dýně ! Sada obsahuje ks keramických svícnů, které si můžete sami dotvořit a domalovat. Velikost svícnu je 76mm. Můžeme použít voňavou svíčku , která krásně podtrhne pohodový večer.


Tento svícen oceníme zejména my, milovníci romantiky ;). V zadní straně otvor pro umístění svíčky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Náš tovar si môžete vyzdvihnúť na viacako 7výdajných miestZÁSIELKOVŇA. Teda v každomväčšom sídle, napríklad aj v drogérii na rohu.


Pre nákup musíte byť prihlásený a zároveň mať aktivovaný Váš účet. DORUČÍME DO DNŮ 6Kč bez DPH. Obchod s nábytkem s dlouholetou tradicí nově i na internetu.


Nezapomeňte také na živé ptáčky, a pořiďte jim originální krmítko.

Všechny kusy jsou ručně malované originály hodící se na zahrady, balkóny i terasy. Rozveselte svůj domov a vyberte si z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky