středa 10. ledna 2018

Miska pro psa nerez

Pro obří plemena pak volíme misky nad l. Pro pejsky, kteří se krmí rychle, jsou vhodné těžší keramické misky nebo misky s nepravidelným tvarem dna, který krmení zpomaluje. Pro velké psy jsou vhodné vyšší bary, kdy se ke krmení nemusí příliš ohýbat. Vybírejte z nepřeberných rozměrů a kvalitních materiálů jako plast, keramika, kov, nerez či beton.


Jednobarevné i pestře vzorované. Pokud máte doma psa , který příliš hltá, pořiďte misku proti hltání.

TIP jak vybrat správnou misku: Psi do kg, miska od do l. Kromě praktičnosti vás jistě zaujme i zajímavý design. Po celém obvodu misky jsou vyraženy psí tlapky, tudíž bude zcela zřejmé, komu tato miska patří. Vhodná pro plemena s dlouhýma ušima - speciální tvar brání padání uší do krmení.


Jedna z nejoblíbenějších misek pro psy nabízí právě takovou. Speciální miska pro psa na zimu zabrání zamrznutí vody. Zvládnou udržovat vodu v kapalném skupenství až v -°C. Nerezové misky pro psy skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Karlie-Flamingo, Zolux, DOG FANTASY a dalších. Velikost nerezové misky vybírejte s ohledem na velikost a rasu svého psa. Psí misky patří k základní výbavě Vašeho domácího mazlíčka. V našem sortimentu naleznete misky nejrůznějších tvarů, barev a vzorů.


Misky a zásobníky pro psy. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Je vhodná především pro grilování zeleniny a jiných surovin, jež nelze připravovat samostatně na roštu, jelikož by mohly propadnout. Díky jemně perforovanému dnu prochází teplo snáze přímo ke grilovaným potravinám. Umožňuje rychlé a přesné vážení potravy pro přesné dávkování.


Praktický pomocník pro správné krmení, pro rychlé a přesné stanovení krmné dávky. Není již třeba nic odhadovat nebo pracně a nepřesně. Stojan a dvě nerezové misky umožňují správné krmení vašeh. Prasata Skot Koně Dezinfekce, deratizace, dezinsekce Elektrické ohradníky Farmářské potřeby Ovce a kozy Veterinární pomůcky Váhy Bosche Pet a hobbychov.


Kočky Psi Péče o psy a hygiena Přepravky. Již nemusíte s sebou nosit neskladnou pevnou misku. Můžete ji tedy poskládat a jednoduše sbalit.


Navíc, díky nepromokavému zátěru nehrozí, že by voda z misky prosakovala. Hluboká nerezová miska pro malá a střední plemena psů.

Výhodou nerezových misek je snadná údržba, dlouhá životnost, odolnost a čistota. Lze použít samostatně nebo do psího baru. Obsah misky je 750ml a. Cestovní silikonová miska pro psa ,kočku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky