pondělí 29. ledna 2018

Vakuove dozy

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V tom případě použijeme (po cca 2-dnech podle velikosti nádoby) opět vakuovou pumpu. Mějte pořádnou zásobu dóz pro uskladnění veškerých potravin. Vákuové dózy fungujú na princípe odsatia vzduchu, kde sa vo vnútri vytvorí vákuové prostredie.

Sú vyrobené z leteckého skla, ktoré je vhodné ako do mrazničky a umývačky, tak aj do mikrovlnnej trúby. Sada vákuových dóz STATUS uľahčí skladovanie vašich potravín a až 5× predĺži ich životnosť. Dózy sú vyrobené z odolného tvrdeného plastu. Vákuové dózy sú vhodné nielen pre dlhodobé skladovanie potravín, ale uchováte v nich dlho čerstvé aj hotové jedlá.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jsou ideální pro použití s vakuovými svářečkami Foodsaver.


Takto skladované potraviny vydrží až 5x déle, než při uložení v běžné dóze. Chcete udržet vaše potraviny déle čerstvé?

Máme pro vás řešení v podobě setu vaku boxů. Vakuové a jiné dózy na kávu nám pomáhají zachovat aroma zrnkové kávy, avšak lze jej využít i na kávu mletou, která oxiduje ještě rychleji. Nádoby na kávu mohou být plastové, skleněné i kovové, nicméně velmi doporučujeme nádoby CofeeVac z USA.


Vákuum má jednu výbornú vlastnosť, ktorú možno využiť aj pri skladovaní potravín, neobsahuje žiadne častice. To okrem iného znamená, že prípadné baktérie v potravinách skladovaných v prostredí s vyčerpaným vzduchom nemajú kde vziať zdroj pre svoj rast. Dózy s vnitřním vakuem pomáhají zachovat potraviny čerstvé delší dobu, přičemž zachovávají jejich původní chuť i vůni.


Jejich předností je zejména uzavření potravin v hermeticky izolovaném obalu, který zaručí, že se kromě obsahu nedostane ven ani odér jídla. Vakuum má jednu výbornou vlastnost, kterou lze využít i při skladování potravin, neobsahuje žádné částice. To mimo jiné znamená, že případné bakterie v potravinách skladovaných v prostředí s vyčerpaným vzduchem nemají kde vzít zdroj pro svůj růst. Skladování ve vakuových nádobách prodlužuje trvanlivost potravin.


Po delší dobu zachovává jejich čerstvost, chuť, konzistenci a vůni, oddaluje jejich zkázu, brání růstu bakterií a plísní. Odčerpaním vzduchu z nádoby predĺžite čerstvosť potravín. Potraviny nezmení svoju konzistenciu-nezvlhnenevyschnú, nenapáchnu.


LockLock dóza na suché potraviny o objemu litru je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Tato dóza je určena ke skladování suchých potravin, které v ní díky těsnicímu víčku vydrží déle čerstvé. Plechové vakuové dózy na čaj a potraviny Oblečte váš čaj a kávu do krásného a praktického kabátku. Pokud jste se domnívali, že čaj a káva přináší potěšení výhradně pro vaše chuťové smysly, pak vás musíme mírně poopravit.


Nic neškodí kávě tolik jako vzduch a vlhkost. Stačí několik dnů, často pouze hodin, a chuť a aroma se změní k nepoznání.

Jak kávu udržet déle čerstvou. Naše redakce porovnala nejlepší vakuovačky, sepsala podrobné recenze vakuovaček a také rádce Jak vybrat vakuovačku. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí!


Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky