úterý 9. ledna 2018

Smaltované nádobí bse

Smaltované nádobí bse

Firma BELIS se rozhodla oživit tradiční, poctivé, smaltované nádobí BSE (belis stabil extra), které dodnes zdobí snad každou českou domácnost. Toto nádobí se stalo po desetiletí synonymem kvality a naprostá většina hospodyněk na něj nedá dodnes dopustit. Nádobí je vyrobeno z plechu o síle mm, což je v dnešní.


Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Kvalitní smalované talíře mohou být vhodným doplňkem Vaší domácnosti. Smaltované doplňky - Talíře.


Zvlášť oblíbené jsou díky své dlouholeté životnosti na chatách či chalupách. Servírování jídla na našich smaltovaních talířích je tí nejzdravějším možným způsobem, kterým Nabízíme Vám variantu, jak. Neváhejte a dejte přednost zdravotně nezávadnému způsobu připravy pokrmů v našich smaltovaných hrncích, pánvích, pekáčích a dalším smaltovaném sortimentu. SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic. Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic.


Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí , které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Tento smalt je zprvu otevřený, a tak jsou na něm viditelnější stopy po otěru. Pro nádobí BSE je charakteristický černý, matný smalt vně nádob. Stopy se dají samozřejmě pohodlně umýt.


Tento matný smalt se však po pár použitích a umytích „zatáhne“ a získá klasickou, tmavě černou barvu. Jedná se o praktické, snadno udržovatelné smaltované nádobí , které je tím nejkvalitnějším, co lze v sortimentu smaltovaného nádobí vybrat. Novinky v sortimentu smaltovaného nádobí firmy BELIS.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jejich hlavní předností je vysoce odolný, smalto-keramický povrch Symbio.


Hodnocení produktu: 1 (). Vše, co je potřeba pro servírování, stolování a konzumaci by mělo být funkční a praktické, ale zároveň i vzhledově zajímavé, a to jak v moderním, tak v retro stylu – a to smaltované výrobky. Kvalita nádobí firmy BELIS je tou největší konkurenční výhodou, kterou firma BELIS má a proto na ní klade neobyčejný důraz. BSE hrnce mají tmavě modrý vysoce kvalitní smalt, který je vynikající na údržbu.


Prodávame Kotlíky na guláš, Zabíjačkové kotle, Soupravy na guláš, Zabíjačkové soupravy, Grily, Grilovací pánve, Hořáky, Rošty na BBQ, Paella pánve. Uvnitř pánve tmavě modrý smalt,který je vynikající na údržbu. Pánev je možné používat na všechny typy spotřebičů,včetně indukčního. Dřevěná rukojeť je odnímatelná, čehož lze dobře využít při zapékání v troubě, nebo pro úsporu místa v kuchyňské lince.


Nová řada Sfinx značky Belis je určena pro ty, kdo upřednostňují tradici a dlouholetou životnost nádobí. Nádobí BSE má navíc uvnitř nádob aplikován speciální modrý smalt, který má výborné kyselinovzdorné vlastnosti a zůstává po celá léta prakticky netknutý běžným používáním. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost.


Jsou zde smaltované konvice v různých velikostech i barvách v klasickém i moderním tvaru, určitě zde konvici podle vašich představ najdete. Vyberte si smaltované nádobí v klasické nebo v moderním designu. Svět je jeden velký paradox. Lidé na něm stále hledají nová a efektivnější řešení svých problémů, stejně jako neustále inovují osvědčené výrobky proto, aby se následně stejně vrátily ke starému, dobrému a osvědčenému.


Vaření na smaltu je tím nejzdravějším možným způsobem přípravy pokrmů. V nabídce dalšího smaltovaného nádobí najdete i kastroly a rendlíky stejných typů jako hrnce a můžete si sestavit vlastní sadu za velmi přijatelnou cenu. Přes 7výdejních míst ve Vašem okolí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky