pátek 19. ledna 2018

Skříňka pod umyvadlo šířka 50 cm

Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Skříňka pod umyvadlo ze série Twins od firmy KOLO. Zásuvka má mechanismus tichého dovírání. Na objednávku Běžná doba dodání dn í. Zpět Dostupnost produktu na prodejnách.


Skříňka pod umyvadlo šířka 50 cm

Chvilku strpení, načítáme pro vás prodejny. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Při výběru velikosti koupelnové komody pod umyvadlo ale nezapomeňte zohlednit i její hloubku. Jednak aby korespondovala s vybraným umyvadlem, a také aby se dobře vešla do vaší koupelny. Umyvadlová skříňka s umyvadlem CERSANIT LARA Zoe bílá.


Koupelnový nábytek se šířkou až cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Vnitřní členění zásuvky umožňuje přehlednější uspořádání toaletních potřeb.


Prostor pod umyvadlem se dá pojmout třemi způsoby. Deep by JIKA mají zaoblený tvar. Můžete ho opatřit krytem na sifon nebo ho nechat přiznaný – v tom případě doporučujeme pořídit sifon oku lahodící, designový. Třetím řešením je schovat ho do skříňky pod umyvadlem. DOSTUPNOST: - týdnů Informace o dopravě.


Závěsná zrcadlová skříňka do koupelny. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pokud máte problém s málo místa v koupelně, skřínky pod umyvadlo jsou velmi praktické řešení, jak tento problém odstranit. Ve SCONTU si můžete vybrat z několika barev nebo provedení tak, abyste se v koupelně cítili co nejlépe.


D_ zásuvky s mechanismem tichého dovírání. D_ Balení obsahuje: úchytky, montážní návod a montážní sadu. Lze instalovat na stěnu nebo s nožičkami.


Popis DINO skříňka pod umyvadlo 50x30x50cm, bílá: Rádi byste Vaše současné umyvadlo doplnili o praktickou skříňku? Máme pro Vás řešení v podobě nábytku Dino. Skříňku jednoduše zasunete pod umyvadlo a je hotovo. Nemusíte mít obavy o sifon, skříňka nemá záda a nic jí nebrání k instalaci.


Barevné provedení: lesklá bílá. Rozměry: 4x 4x 4cm. Kompletní balení včetně montážní sady a návodu na montáž.


Nejnovější trendy v bydlení velí pokud možno vše zavěsit a usnadnit si tak úklid. V naší nabídce naleznete skříňky od nejmenších rozměrů přes velkorysé skřínky pod dvojité umyvadlo po rohové umyvadlové skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky