čtvrtek 11. ledna 2018

Kovový stojan na víno

Kovový stojan na víno je skvelý nápa ako darovať víno netradičnou formou a rovno aj s doplnkom. Tento stojan na víno bude peknou dekoráciou vo vašom domove. Obdarujte svojich blízkych originálnym darčekom. Na výber máme viac ako druhov kovových stojanov.


Doporučujeme jako tématický dárek. Láhve dobrého vína by se neměly po bytě toulat jen tak,.

Luxusní kovaný stojan na víno - JL. Stavte na stojan na víno ! V ponuke nájdete veľké množstvo rôznych typov a prevedení. Túžite po zaujímavom doplnku do interiéru? STOP - Moderní kovový stojan na víno nápaditého vzhledu. Svou velikostí vhodný, zejména pro malé oslavy, rauty, či jen pro oslavy s přáteli.


Můžete si vybrat ze stojanů závěsných , stojacích a regálových. Rovněž si vyberete povrchovou úpravu stojanu, tak aby vhodně zapadala do vašeho interiéru. Kč 65Kč bez DPH 78Kč 65Kč bez DPH.

Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový ? Zvolte až parametrů. Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů.


Väčšinou však ide o dizajnové kúsky, ktoré sú úložným priestorom iba pre zopár fliaš, často aj pre jeden či dva kusy. V podstate sú aj vhodným darčekom k narodeninovému či meninovému sviatku. Sáčky na boty, vaky, kufříky.


Môžete doň dať svoje archívne vína. Ideálny do domácností, ale aj do vinoték, barov, reštaurácií a pod. Skladem dřevěné, kovové nebo plastové stojany na víno.


Stojany na víno - skvělý způsob jak oživit domácnost a uskladnit sbírku vín. Stojan na víno je výborným doplňkem do bytu nebo vinotéky. Vlastnosti produktu: - kovový stojan na víno , alkohol, láhve, - prostor pro ležící láhve, - stabilní a odolná konstrukce, - snadný přístup k obsahu, - moderní a elegantní.


Dlouhodobě nechávejte víno v chladu a temnu vleže. Do obýváku naaranžujte jen jednu dvě láhve, které brzo vypijete. Je vyrobený z kovaného železa s práškovou povrchovou úpravou, a tak je skutočne trvácny a odolný voči hrdzi.

Do stojan a sa zmestí až 1fliaš. Má elegantný a vkusný štýl. Originálny darček pre oslávenca, ktorý určite prekvapí aj hostí. Lakovaná povrchová úpra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky