pátek 26. ledna 2018

Gastro lednice nerez

Výroba z nerezu V každé profesionální kuchyni by neměly chybět kvalitní nerezové pracovní stoly, desky, ale i regály a další nerezový nábytek. Zařizujete- li právě svojí restauraci, bufet, bistro, gyros grill či například kavárnu, pak je pro Vás nerezový nábytek. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.


Výroba nerezového nábytku, prodej gastro zařízení a gastroservis. Lednice nerezová RT-7L. U nás si vyberete z široké nábídky profi chladících skříní vhodných pro restaurace, školní jídelny a další gastro provozy.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Jde mi o obal ne funkčnost. Nerez gastro nábytek pro profi kuchyně. Při investici do chladničky nejvyšší energetické třídy se vám za tuto dobu. Oblíbený a osvědčený model prosklenné lednice zařazen jako TOP produkt, který nyní můžete nakoupit za výhodnější cenu ve VIP zákaznické sekci (pokud není produkt v akci).


Chladící skříně prosklené jsou vhodné například p. Jednodveřová chladicí skříň s plnými dveřmi, nerezové opláštění. Chladicí skříň se skvěle hodí i do náročného gastroprovozu.

NORDline UR 2S nerez. Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Díky této nosnosti se jedná o ojedinělý produkt na českém trhu. U každého námi nabízeného produktu je uveden podrobný popis, včetně názvu výrobce, technických parametrů a možností využití.


S výběrem vhodného gastro vybavení vám personál našeho e-shopu kdykoliv a ochotně pomůže! Zabýváme se prodejem technologie a zařízení do provozů gastronomie a veřejného stravování s 25-tiletou tradicí, působící převážně v Ústeckém kraji, ale i po celé ČR. Prosím volejte při zájmu. Gastro lednice - saladeta. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Profi lednice pro použití v gastronomii. Výhodná chladící technika.


Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice , mrazáky, výrobníky ledu či vitrí. Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Navenek luxusní nerezový design, uvnitř do posledního detailu promyšlené uskladnění potravin - to vše může nabídnout tato kombinovaná chladnička amerického typu. Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Popis: prodám velice kvalitní gastro lednici, nerezovou skříň s dvěma okruhama (spodní a vrchní část jsou odděleny, možnost regulace různých teplot).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Volně stojící kombinovaná chladnička díky modernímu designu, technologiím pro delší čerstvost potravin, nízké spotřebě a optimální velikosti uspokojí potřeby každé domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky