pátek 12. ledna 2018

Nejlepší kavárny v praze

Kavárny - Praha: Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů na nejlepší kavárny v Praze , Česká republika a vyhledávejte podle ceny, polohy a dalších parametrů. Turistika v Praze Hotely v Praze Nocleh se snídaní v Praze Lety do Prahy. Kavárny jsou jedno z našich nejoblíbenějších míst a milujeme jejich objevování.


A protože jich je po celé Praze nespočet a je těžké si vybrat, rozhodli jsme se, že vám to usnadníme a ukážeme ty nejlepší kavárny v Praze podle nás, které stojí za zkoušku. Každou z nich byste ale měli navštívit, pokud se chcete považovat za stoupence „pražské kavárny “ Vybrala jsem pro vás kaváren v Praze , které jsou fakt super!

Které z nich poskytují ideální prostor pro četbu či studium a ve kterých to naopak žije? Vybrali jsme pražských kaváren, které rozhodně stojí za návštěvu! Kam v Praze na nejlepší kafe? Kde vám naservírují snídani šampiónů?


V jakých podnicích si budete připadat jako v pohádce? A proč byste měli čas od času zajít do malých espresso barů? Hledáte hipsterskou kavárnu či alespoň nějaký vizuální skvost s dobrou kávou v Praze ?

Tak to jste tady správně. Jelikož jsme museli na měsíců zakotvit v Praze , rozhodla jsme se toho využít a objevovat kavárny. Sepsala jsem prvních kaváren, které stojí za to navštívit. V rámci naší mediální skupiny HMG jsme si pro vás připravili sérii článků, v nichž s vámi sdílíme, kde jsme za vás vyzkoušeli nejlepší kavárny po celé ČR.


Naše další navštívená kavárna se nachází pár kroků od Václaváku v ulici Ve Smečkách. Daly jsme si v redakci tu práci, že jsme cukrárny v Praze samy obcházely, ptaly jsme se svých kamarádů a kamarádek a nakonec jsme ze zjištěných informací sestavily TOP míst, na která bys měla zamířit, když se to zrovna hodí nebo když tě jen tak přepadne mlsná. Restaurace - Praha: Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů na nejlepší restaurace v Praze , Česká republika a vyhledávejte podle ceny, polohy a dalších parametrů. Mimochodem výzkum mezi britskými ženami nedávno prokázal, že většina z nich dokáže žít bez sexu, ale ne bez čokolády. Malá roztomilá kavárnička kousek od Letenského náměstí, kde si kromě dobré kávy můžete dát i sladké koláče či polévku.


Někteří tvrdí, že zde mají nejlepší horkou čokoládu v celé Praze. Jestli to je pravda, to si budete muset už. Kam na nejlepší kávu v Praze ? Kde dělají ty nejlahodnější snídaně a dopolední brunche? A kde se budete cítit jako v pohádce?


Objevte to nejlepší , co nám pražská kavárenská scéna nabízí, a zaskočte na kávu do těch nejlepších kaváren hlavního města s lifestylovou blogerkou Veronikou Tázlerovou.

Sledující začal podnik sbírat dokonce ještě před tím, než se spustil jeho provoz a my tak byli svědkem toho, jak takové zařizovaní kavárny v reálu probíhá. Dneska se instagramový účet Kavárny co hledá jméno pyšní tisíci fanoušky a není proto divu, že se řadí mezi nejnavštěvovajší a nejlepší kavárny v Praze. Dobrou kávu si už v Praze můžete dát v mnoha kavárnách. Ale kde si dát tu nejlepší ? Máme pro vás seznam kaváren, kde podle vás nabízejí tu nejlepší kávu v Praze – tak která bude tím Vaším favoritem?


Ema espresso barEma espresso bar je útulná malá kavárnička kousek od Masarykova nádraží. Po pár dnech učení se na státnice jsem nemohla svůj pokoj už ani cítit, natož vidět, natož se v něm učit! Potřebovala jsem nějaké inspirativní prostředí, nejlépe plné lidí, kteří se také učí, abych na to nebyla sama. Vytipovala jsem tak zajímavé pražské studovny a kavárny , kde se budete i před nejtěžší zkouškou cítit dobře a možná někoho zajímavého.


Pokud zrovna necestuji nebo nesportuji, jsem ultimátní kavárenská povalečka. Miluji dobrou kávu, baví mě interiéry kaváren, oceňuji domácí produkty a velmi si potrpím na snídaně nebo alespoň dorty. Hodně často někomu kavárny doporučuji a uvědomila jsem si, že by bylo praktické, udělat si takový seznam těch nejlepších, které v Praze navštěvuji. Naše uživatelsky příjemná aplikace ti ukáže všechny restaurace a možnosti nočního života ve městě. Nejlepší Kavárny v Dejvice.


Kavárna Můj šálek kávy v Praze vás možná trochu zaskočí poněkud divoce pojatým interiéreindustriální prostor s omšele působícími kachličkami a přiznanou vzduchotechnikou připomene, že se nacházíte v Karlíně, srdci bývalé dělnické čtvrti. Podívejte se ve videu, které to jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky