středa 10. ledna 2018

Smaltované nádobí orion

Zástěra kuchyňská ochrání oblečení při vaření a přípravě jídla v kuchyni. V naší nabídce naleznete kvalitní smaltované nádobí značek Belis a ORION různých typů, objemů a rozměrů. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost všech výrobků.


Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Můžete ho umístit na všechny typy sporáků včetně indukce.

Smaltované nádobí značky SFINX. Celkobě naše nabídka zahrnuje keramické , titanové , teflonové , litinové , měděné , smaltované a nerezové nádobí. V sortimentu máme jednotlivé kusy i celé sady nádobí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V súčasnosti je najväčším výrobcom smaltovaného riadu v Českej republike.


Hrnek smalt s rukojetí a odměrkou - 10cm, modrý Orion. Zásilkový obchod nabízí kuchyňské a domácí potřeby, náčiní pro zahradu, bytové doplňky.

Dále dodáme komody, regály, botníky, mopy, tepovače. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Velké smaltované hrnce a kastroly jsou velice oblíbené na domácích zabijačkách, protože jsou oproti nerezovým hrncům levné (velké zabíjačkové hrnce smaltované ). Prodávame Kotlíky na guláš, Zabíjačkové kotle, Soupravy na guláš, Zabíjačkové soupravy, Grily, Grilovací pánve, Hořáky, Rošty na BBQ, Paella pánve. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Zakoupit si zde můžete také smaltované naběračky, obracečky, cukřenky, hrnky i cedníky. Jedná se o výrobce, kteří používají pro své nádobí kvalitní a atestované materiály. Něžné pastelové barvy a jemný květinový dekor přinese do vaší kuchyně nádech retra a vy budete mít pocit, že se nacházíte v babiččině kuchyni.


Orion se stane praktickým pomocníkem při vaření, stolování i organizaci. Nádobí , které se v našich kuchyních objevuje už řadu let a stále je velmi oblíbené? Ano, řeč je o smaltovaných kastrolech.


Kastrol je opatřen uchy. Moc se mi líbí smaltované věci, ale v bazarech nemívám na pěkné úlovky štěstí a tak mě potěšilo, že obchod Orion prodává smaltované nádobí s patinou jak z babiččiny kuchyně. Jejich kouzlo spočívá nejen ve smaltovaném povrchu, který výborně vede teplo a umožňuje tak ekonomické vaření, ale také v barevných provedeních. Dobře se udržuje, je zdravotně nezávadné a navíc i levné.


Ceny v e-shopu jsou v Kč, obsahují příslušnou DPH, jsou bez dopravy a nezahrnují dekorace. Orion nabízí nádobí a pánve s keramickým povrchem, nerezové hrnce a pekáče, keramické a titanové nože, smaltované nádobí nejrůznějších objemů, tvarů i dekorů, silikonové formy a kuchyňské pomůcky, termohrnky a termonádoby, porcelánové talíře, komody, prádelní i odpadkové koše, regály, zametače, fóliovníky. Sadu plastového nádobí využijete pro stolování při dovolené v kempu - ať už pojedete do stanu nebo karavanem.


Může se vám hodit i na terase nebo na zahradě, pro piknikové posezení.

Smlatované nádobí lze využít na všechny typy ohřevu včetně indukce. Všechny části lze mýt v myčce na nádobí. Důraz u tohoto nádobí je kladen na praktičnost více než na design. Kvalitní nádobí je naprosto nezbytné při přípravě jídla, proto alespoň základní sada nádobí nesmí chybět v žádné domácnosti. Poté stačí přikupovat hrnce dle potřeby.


Dnešní nabídka hrnců je opravdu obrovská. Snadno si vyberete i nádobí na indukci a jiné typy varných ploch. Na tomto typu smaltovaného nádobí je použita moderní fialová smalta, která je opravdovým unikátem zejména v kombinaci s béžovým krémovým smaltem, který je užit uvnitř tohoto nádobí.


V tomto dekoru Vám nabízíme například smaltované rendlíky a smaltované hrnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky