čtvrtek 14. července 2016

Aeg phe 5642 náhradní brusné válečky

Nemusíte však měsíčně utrácet peníze za pedikúru v salónu. Náhradní brusné válečky pro pedikúru AEG , snadno a rychle odstraní zrohovatělou kůž na nohou, různé barvy pro jednotlivé členy rodiny, ks v balení. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy.


Máte problémy s hrubou a odumřelou kůží na nohou nebo rukou? Umožňují proto hygienické použití pro více osob. Každý z nich má speciální povrchovou úpravu. Hodí se i pro efektivní odstranění mozolů bez zranění pokožky. Aukro Kosmetika a parfémy Manikúra, pedikúra Manikúry a pedikúry.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vďaka ergonomickej rukoväti strojček dokonale padne do ruky. Brúsiaca vložka sa otáča o 360°, 30x za sekundu. Balenie obsahuje: batériový. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Různé barvy pro jednotlivé členy rodiny. Veškeré informace o produktu.


Strojček na odstránenie tvrdej a starej kože nôh. Používa sa na suchú pedikúru. Pri zvýšenom tlaku sa rotácia v. Další slevy péče o ruce a nohy na Kupi.


Elektrické manikúry a pedikúry) Hodnocení produktu: (). Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Součástí jsou brusné válečky v různých barvách. Válečky mají speciální povrchovou úpravu. Vlastnosti: Pedikúra a odstraňovač zvrdlé kůže, mozolů Speciální povrchová úprava válců.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. To zaručuje její hygienické použití více osobami. Díky zacvakávacímu systému lze vyměnit jednotlivé válce jednoduše a. Jemnější, rychlejší, efektivnější a bezpečnější než kovové škrabky, odstraňuje a vyhlazuje suchou, drsnou a ztvrdlou kůži na nohou a rukou, vyměnitelné válečky (pro všechny členy rodiny), provoz na baterie (nejsou součástí balení), čisticí kartáček.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky