pondělí 11. července 2016

Stojanový ventilátor rowenta

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Ventilátor Rowenta Essential přináší bezprostřední pocit čerstvého vzduchu i bezpečnostní prvky, které vám umožní klid a pohodu. Vysoce kvalitní, 1 bezpečný a ultra kompaktní ventilátor Essential Compact nabízí intenzivní chladivý pocit v kompaktním a ergonomickém provedení, které se bez problémů vejde na stůl a šetří prostor, aniž by byla jakkoli snížena výkonnost ventilace. Optimální komfort zajišťuje rozsah nastavení počínaje neslyšným režimem Silent Night až po mimořádně výkonný.


Tento ventilátor se snadnou obsluhou nabízí noc co noc intenzivní osvěžení a maximální ochranu proti komárům a zároveň díky tichému režimu a dálkovému ovládání přináší vysokou míru pohodlí.

Se stojanovým ventilátorem Rowenta Mosquito Silence si můžete noc co noc dopřávat intenzivní osvěžení a maximální ochranu proti komárům. Doručujeme aj počas víkendu. Stojanové ventilátory Rowenta na Alza. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Slevy na značku ROWENTA. Akce na téma stojanový ventilátor najdete na Skrz.


Vysoká rychlost proudění vzduchu Výkon nemusí jít na úkor designu – ventilátor Eole Compact nabízí stejnou rychlost proudění vzduchu jako klasické stolní ventilátory se třemi lopatkami.

Nový stojanový ventilátor Rowenta Mosquito Silence vám pomôže vysporiadať sa s horúčavou a zároveň aj s otravnými komármi. Tento ventilátor s ľahkou obsluhou ponúka noc čo noc intenzívne osvieženie a maximálnu ochranu proti komárom, a zároveň vďaka tichému režimu a diaľkovému ovládaniu prináša vysokú mieru pohodlia. Zeptat se Poslat e-mailem Tisk. Jeho exkluzivní funkce využívající tekutý repelent zajišťuje větší ochranu proti komárům a kombinace větráku a repelentní ochrany.


Vyberte si ze sortimentu ventilátorů Rowenta a užijte si okamžitě intenzivní pocit svěžího vzduchu. Vyberte si ten nejvhodnější model pro vaši domácnost a jednotlivé místnosti: stolní, stojanový či sloupový ventilátor. Pomocou teleskopickej tyči si nastavíte požadovanú výšku od 1- 1centimetrov.


Vyniká vysokou bezpečnosťou a stabilitou, vhodný aj k deťom. Vysoká kvalita použitých materiálov predurčuje k dlhej životnosti a vhodnosti do každého interiéru. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. B, 1 Diaľkové ovládanie, W Inovatívny vďaka dizajnu a technológii. Výkonný bezlopatkový ventilátor s posilneným výkonom, nízkou hlučnosťou, šetriaci náklady na energie.


Ventilátor má špeciálne vinutie motora zo 1 medi, čo je zárukou veľmi dlhej životnosti. Nechýba ani automatické horizontálne oscilácie a výber z troch rýchlostí. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Rowenta.


Disponuje speciální Turbo Boost a Silent Night funkcí.

Jeho hlavní předností je nízká hlučnost - pouze dB (A). Decrescendo režim ventilátoru automaticky snižuje intenzitu proudění vzduchu každých minut. Ovládání zařízení je možné i pomocí dálkového ovladače. Přenášení zařízení usnadní.


Odolný měděný motor poskytuje dlouhodobě vysoký výkon. V návaznosti na zvýšená bezpečnostní a hygienická opatření žádáme zákazníky, aby při placení upřednostnili bezhotovostní platby. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Elegantní stojanový ventilátor s průměrem centimetrů si oblíbíte díky dokonalému designu s chromovými prvky a extrémně nízké hlučnosti, při které můžete i nerušeně spát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky