pátek 15. července 2016

Tlakový hrnec tescoma prominent návod

Návod na použitie a varenie v tlakovom hrnci Инструкция по эксплуатации и приготовление в скороварке Prominent. Umožňuje vaření pří nízkém nebo vysokém tlaku, je ideální pro rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů. Je vybaven čtyřmi pojistka.


Před každým použitím zkontrolujte funkčnost. Tlakový hrnec nepoužívejte pro jiné účely, než k vaření potravin. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat?


Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek. Pokud zvolíte pro svou kuchyň tlakový hrnec TESCOMA , můžete si být jisti, že. Nie je to žiadna veda, moderné tlakáče môžete ovládať aj jednou rukou, u tých vychytanejších napríklad len pootočením poistky. U každého balení je přibalen návod , jak tlakový hrnec používat, spolu s orientačními časy. Podívejte se na jejich rady a přidejte do.


Já mám ten tescoma prominent a můžu jenom chválit, mám ho druhým rokem a používám hodně často a zatím žádný problém :palec: Napsat příspěvek. Výhodně si lze pořídit kombinaci pod názvem Prominent Duo - obsahuje dvě nádoby ve zmiňovaných objemech, navíc však s univerzální poklicí, která padne oběma. Díky robustní konstrukci navíc vydrží intenzivní a dlouhodobé používání, proto na něj poskytujeme prodlouženou záruku let. Provedení ve vysokém lesku ho navíc předurčuje stát.


Přímo na regulátoru tlaku na víku hrnce máte graficky znázorněny jednotlivé druhy masa. Nastavením regulátoru do odpovídající polohy vytvoříte v tlakovém hrnci ideální tlak pro zvolený typ pokrmu : rybu, drůbež, vepřové nebo hovězí maso. Ahoj, co se týče tvého dotazu - vaření v něm je naprosto jednoduché, záleží jaký tlakový hrnec máš, my doma máme úplně obyč, jsou i novější, co měří tlak a kdo ví co, ale v těch zase neporadím.


Víko během vaření určitě sundat můžeš, ale nejdřív je nutné nechat odejít všechnu páru, aby nebyl pod víkem. Nerezový tlakový hrnec o objemu l. Vybaven indikátorem tlaku, pojistkami a masivními úchyty. Třívrstvé sendvičové dno je vhodné pro všechny typy sporáků.


Doba vaření pro jednotlivé druhy potravin je uvedena v návodu k používání, kde jsou hodnoty přehledně zobrazeny v tabulce. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, odevzdejte spolu s ním i tento návod. SECURE NEO - PRO VÁS TEN PRAVÝ! VYBERTE SI SVUJ TLAKOVÝ HRNEC.


Pomužeme vám najít dokonalou kombinaci! ZOBRAZIT VÍCE ZOBRAZIT VÍCE ZOB. Druh ohřevu keramika, indukce, elektrika, plyn Objem v litrech Poklice navíc ne Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již n. Ke všem moderním bezpečnostním prvkům, tak přibývá další, který usnadní práci a přispěje k lepší chuti připravovaných pokrmů.


Také díky němu výrazně uspoříte čas, který strávíte při vaření. Celková síla stěny je však pouhých mm, což není příliš. Menší tloušťka stěn bohužel snižuje úspornost hospodaření s tepelnou.


Tescoma Prominent 6l alternatívy - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky