středa 20. července 2016

Kvalitní nerezové dřezy

Nerezové dřezy se vyrábějí z kvalitní vysoce legované oceli. Korozivzdorné oceli obsahují velké množství chromu, niklu a manganu. Díky vynikajícím vlastnostem těchto prvků je ocel maximálně odolná vůči působení vlhkého prostředí kuchyně.


Odkapávač, Vanička, Dvoudřezy Vysoce kvalitní chromniklová ocel je odolná proti korozi i po porušení povrchu dřezu a vůči vysokým teplotám. Hladký povrch nerezi zabraňuje usazování bakterií, lehce se čistí.

Pokud do nerezového dřezu potřebujete udělat otvor na baterii nebo dávkovač, o průměru 35mm - vepište do poznámky v objednávce upřesnění, kde má být otvor - jak bude dřez situován, zda vanička vlevo nebo vpravo - tato služba je ZDARMA. Naše nerezové dřezy jsou vyrobeny z velmi kvalitní chromniklové oceli. O výhodách nerezu jste již jistě slyšeli. Pokud toužíte po dřezu, který nejen dlouho vydrží, ale je zároveň hygienicky nezávadný, plně recyklovatelný, stálobarevný a snadno se udržuje, našli jste u nás to, co hledáte!


Typické umístění zespoda kuchyňské desky skryje okraje dřezu a vytvoří velice celistvý, elegantní dojem. Levné nerezové dřezy z hypermarketů mají sílu nerezového plechu 0. Kvalitní nerezové dřezy musí mít sílu plechu alespoň 0.

Vám zcela jistě vydrží. Potřebujete-li kvalitní nerezové dřezy levně , kupte je u nás. Kuchyňské nerezové dřezy dodáváme v leštěném provedení nebo v dekorativní matné povrchové úpravě kartáčovaného povrchu či tkané struktury.


Nabízíme gastro nerezový nábytek pro vybavení profi gastro provozů. Objednejte si v našem internetovém obchodě nerezový dřez, který je vkusný a vhodný do Vaší kuchyně. Jsme prodejci dřezů značky Sinks! Naše dřezy disponují i odkapávačem na jedné straně a vaničkou na straně druhé. Ta může sloužit jako menší odkapávač, nebo na odložení omyté zeleniny, či ovoce.


Jsou vyráběny jen z té nejkvalitnější nerezové oceli. Po celém světě se vyrobí až dřezů a ty jsou právě z nerezu. Dřezy z nerezu si dlouho zachovávají svůj lesk a jejich velkou výhodou je to, že nepřebírají žádné zápachy, chutě ani barvy.


Výsledkem jsou prvotřídní nerezové dřezy Blanco, které spňují nejvyšší nároky na materiál, funkčnost a design. Vysoce kvalitní ušlechtilá nerezová ocel Blanco má přirozenou odolnost vůči běžným domácím kyselinám (jako např. ocet nebo kyselina citronová). Zvládají vysoké teploty, odolávají chemii i korozi a není snadné je rozbít. Lehce se ale dají poškrábat a také jsou na nich vidět zaschlé kapky.


Vysoce kvalitní nerez Blanco je od přírody velmi odolný proti běžným kyselinám používaným v domácnosti a také proti skvrnám např.

NEREZOVÉ DŘEZY A JAK O NĚ PEČOVAT. Perfektní lesklost povrchu udržíte pomocí speciálních čisticích prostředků, které lze použít i na vyleštění dřezové baterie. V pravé a levé variantě pro ještě dokonalejší využití místa. S našimi dřezy skvěle ladí designové nerezové baterie a další příslušenství z naší. Tyto dřezy se spodní montáží nevytváří žádné vystouplé okraje.


Kromě luxusního vzhledu navíc eliminují zachytávání nečistot ve špatně dostupných místech, která vytvářejí běžně zasazené dřezy. V nabídce společnosti Trendo najdete vše, od jednodřezů až po rohové granitové dřezy se spodní montáží. Dřezy řady Alveus Line jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli ve dvou strukturách povrchu - klasický hladký nerez a tkaná struktura.


ALVEUS MONARCH Každá kuchyň si zaslouží báječný dřez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky