pátek 8. července 2016

Šicí stroj bazar

Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů Šicí stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kategorie Šicí stroje - bazar.


Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vynikající stav, po odborném yvčištění, seřízení a vyzkoušení před prodejem.


Uložen v kufru, v rameni je úložný prostor, včetně většího množství doplňků. V domácnosti nevyužitý, jen uskladněný. Více fotek je možné zaslat.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Prodáváme šicí stroje , vyšívací stroje , žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a quilting. Dobrý den, prodám průmyslový šicí stroj. Nechala jsem ho seřídit a dodělat vypínač na 230V.


Rozměr stolu 105x55x78. Dům a zahrada - Šicí stroj bazar. Stroje - Šicí stroj bazar. Prodám úplně nový, nyní koupený šicí stroj včetně přídavného stolku. Bazar - šicí stroje , vyšívací stroje a příslušenství.


Vítejte v bazaru šicích strojů! Máte doma starožitný šicí stroj , který vám překáží a nechcete ho vyhodit? Koupili jste nový šicí stroj a pro starý již nemáte využití?


Bazar strojů nabízí inzeráty šicích strojů. Nové, bazarové šicí stroje. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné šicí stroje.


Prodám šicí stroj BOBBIN, vzhledově velice pěkně zachovalý, včetně krásného, nepoškozeného znaku výrobce.

Vhodný jako dekorace nebo pro sběratele, i když všechny díly jsou pohyblivé a lze předpokládat, že bude i funkční. Stolek se šlapadlem k němu nemáme. Starožitný skříňový sklápěcí šicí stroj značky Bobbin na šlapací pohon, asi 1let starý. Je plně funkční, nutno pouze opravit či vyměnit přetržený řemen. Můžete si zde podat inzerát, nebo pořídit postarší šicí stroje značek Singer , Lada , nebo Janome.


Bazarkategorie šicí stroje je pro každého, kdo není ochoten investovat velké částky, nebo se potřebuje zbavit průmyslových šicích strojů , nebo šikovných šicích strojů pro domácnost. Nabídka Kroměříž 5Kč. Zetina, vyrobený Zbrojovkou Brno. U mě je nevyužitý a zavazí.


Jedná se o šicí stroje pro domácí a hobby šití, které ale poslouží i náročnějším uživatelům či profesionálům. Jaký šicí stroj si vybrat, Vám rádi a ochotně poradíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky