úterý 19. července 2016

Pračka a sušička v jednom recenze

Pračka a sušička v jednom recenze

Pračka se sušičkou totiž nepatří ke zrovna úsporným spotřebičům a rozdíly v celkové roční spotřebě jsou i několikatisícové. Přibližnou roční spotřebu jsme počítali na 2cyklů, v tabulce vždy najdete údaj pro samostatné praní a hodnotu pro cyklus praní a sušení. Má výše zmíněný nepoměr mezi kapacitou pračky a sušičky, sušení nebývá tak dokonalé jako u samostatného zařízení a na výběr také bývá méně programů.


Pračka a sušička v jednom recenze

Nejlepší pračka se sušičkou v jednom je podle našeho testu AEG SensiDry L9WBA61B. Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn. A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění. U setů také perfektně vyladíte design, takže pak není každý pes jiná ves, kdy pračka bude v bílém provedení a sušička v nerezu.


Jakmile totiž zakoupíte set pračky a sušičky od jednoho výrobce, mají stejné barevné provedení i design, navíc jejich technologie, funkce i parametry si navzájem sekundují. Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. Výhody sušičky objevuje stále víc lidí, jenže co mají dělat ti, kdo mají malý byt a sušička se jim tam prostě už nevejde? Poohlédnou se po pračce a sušičce v jednom. Samostatná sušička je funkčně o řád výše, nemluvě o spotřebě elektrické energie.


Pračka a sušička jako jeden spotřebič šetří místo, na druhou stranu i tady se dají objevit nějaké mínusy. Do univerzálního stroje, jakým pračka a sušička v jednom je, nelze dát celou jednu vypranou dávku prádla najednou. Musí se rozdělit nejméně na dvě části, které se suší postupně a často déle než celá dávka v sušičce bez pračky. Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná.


Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička. Musíte se ovšem smířit s vyšší spotřebou energie, nepoměrem kapacity bubnu i méně dokonalého usušení. Je třeba dodat, že recenze zákazníků, kteří si pračku se sušičkou v minulosti zakoupili, zdaleka nejsou jen negativní. Všechno záleží na zvoleném modelu a nakonec i na vašich osobních nárocích.


Rozhodně nekupovat pračku se sušičkou v jednom ! To je největší blbost, jakou člověk může udělat. V bytech mnohdy není místa nazbyt a najít prostor, kde by nepřekážela pračka a sušička , může být pro leckoho problém. Nabízí se řešení spočívající v pořízení pračky kombinované se sušičkou.


Navíc vám u většiny oděvů odpadne nutnost žehlit nebo odstraňovat žmolky. Sušička nejen, že vysuší prádlo rychle, ale i šetrně. Ruční praní vystřídá pračka , věšení a následné zdlouhavé sušení prádla zastoupí sušička. Komfort v domácích pracích zkrátka roste každým dnem.


Zde najdete buď vysoce designové modely, nebo kombinace pračky a sušičky v jednom přístroji. V nabídce jsou modely, které umí synchronizaci s mobilním telefonem, takže vám aplikace podá informaci, že pračka již doprala. Tato cenová hladina je určena pro uživatele, pro které peníze nehrají příliš velkou roli.


V opačném případě by okolní vzduch, který sušička využívá, mohl být moc teplý, což by snižovalo účinnost sušení a zvyšovalo elektrickou náročnost celého procesu. Také je nutné dávat pozor na to, aby byla sušička na zemi naprosto vyvážená, jinak může špatně fungovat měřič vody v nádrži a kontrolka vám bude chybně hlásit, že je nádržka s. V rámci kategorie „jak vybrat set pračka a sušička “ vám vysvětlíme vše podstatné tak, abyste měli před konečným nákupem ve všem zcela jasno. Nicméně - pokud se vám do koupelny jen tak tak vejde pračka a nevíte, kam byste dali sušičku, je pro vás pračka se sušičkou ideální volbou. A jistě oceníte i další výhodu - pokud pereme poloviční náplň – můžeme prádlo vyprat a vysušit v jednom kroku a nemusíme prádlo předávat z jednoho spotřebiče do druhého. Tento spotřebič oceníte v případě, že potřebujete ušetřit prostor.


Pračka a sušička v jednom recenze

Jeho nevýhodou je vyšší spotřeba vody a nižší kvalita sušení. Kapacita pračky ji větší než kapacita sušičky, proto pokud pračku naplníte zcela prádlem, tak musíte část prádla před sušením vybrat a sušit ho na. V článku tiež nájdete recenzie práčok so sušičkou, ktoré sme pre vás dôkladne vybrali. Vybrané práčky so sušičkou prešli testami samotnými spotrebiteľmi a obstáli na výbornú, preto vám ich na tomto mieste zmieňujeme. Práčka a sušička v jednom alebo zvlášť?


Pokud uvažujete nad koupí sušičky i do své domácnosti a napadlo vás pořízení pračky se sušičkou v jednom , zmyslete si dobře, co od daného výrobku opravdu očekáváte. Pračka (respektive v tuto chvíli již sušička ) během sušení musí vodou ochlazovat povrch nádrže, aby došlo ke kondenzaci par. Nádrž pračky je kovová a má dvojitý plášť, aby plnila svou funkci při praní, navíc z pracího procesu odejde značně ohřátá. Tahle pračka se sušičkou v jednom využívá technologii DualSense, jež přizpůsobuje teplotu a pohyb bubnu podle praných tkání.


Vzorované bundy nebo náchylnější svetýrky tedy lze kvalitně vyprat, usušit a dobře ochránit proti nežádoucímu opotřebení. Kamoška má v robote na uteráky takú 2v ale poviem ti, že je to odtiaľ dožuté, otras a už sa jej tá sušička v tom cca po 2r pokazila, neviem ti povedať značku. Ale čo som sa bavila s tými, čo majú sušičku samostatne, tak si chvália.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky