pondělí 25. července 2016

Krabička na kapesníky návod

Návod na šití obalu na kapesníčky. Třeba i vy doma používáte krabičkové papírové kapesníčky a obal se vám bude hodit. Mě se velmi líbí i jako dárek. Jeho šití není složité. Po minulém příspěvku, který byl trošku na vážnější téma, přináším dnes něco odlehčenějšího, a to další ze série mých návodů.


Ještě než se pustím do tvorby vánočních dekorací, rozhodla jsem se totiž ještě vyrobit ozdobnou krabičku na papírové kapesníky. A návod na její výrobu vám ukážu v dnešním příspěvku. After the last post, which was on a. Kurz háčkování - košík háčkovaný ze špaget z tričkoviny 1. Crochet basket - Duration: 26:20. Katrincola yarn - prodej přírodních pletacích přízí, jehlic a háčků.


Vysouvací dno je vyrobeno z překližky. Rozměr cca 14cmx14cm, výška 15cm. Otvor krabičky má zvýrazněný obvod a dvě stěny krabičky jsou opatřeny. Krabička nejen na cukroví. Snad se vám DIY na obal na kapesníky bude líbit a oceníte mou práci Likem, Komentářem, Sdílením, nebo dokonce i Odběrem!


Krabička na kapesníky návod

V posledních dnech kolovalo na internetu spoustu návodů a doporučení na ušití nebo výrobu roušky. Některé z nich byly vyvráceny či potvrzeny lékaři. Nenechte se rozhodit hoaxem, že jednovrstvá rouška je k ničemu. Rouška ze své podstaty slouží k tomu, aby neroznášela kapénky a viry v nich obsažené. Ahoj Dádo,máš moc pěkné pletení,taky návody-byly mi mockrát vzorem pro mé pletací pokusy.


Nevíš ,kde bych mohla najít návod na stínítko na lampu? Hledám a hledám a pořád nic. Dřevěná krabička na kapesníky čtvercová bílá s panty CZ864. BLOMUS Box na papírové kapesníky NEXIO matný nerez.


Od čtverce nakreslete rovně čáry na všechny strany. Poté položte vlizelín na vrchní část krabičky s pap. Položte na líc látky vlizelín, sešpendlete a prošijte čáru nakresleného otvoru na vytahování kapesníků. Jsou zdobené a vždy přelakované, pro snadnou údržbu.


Přelakováno potravinovým voděodolným lake. Vhodné i do vlhkých prostor (kuchyně, koupelna). Mlýnek na pletení vám pomůže snadno a neuvěřitelně rychle uplést čepice, nákrčníky, šály, povlaky na polštáře i deky. Podle podrobného přiloženého návodu, který obsahuje i obrázky, dokáže plést opravdu každý. Na mlýnku se dají plést tunely i pruhy.


Nemusíte umět plést na jehlicích. Navod na obal na kapesniky. Nalezeno: 9produktů. Obal na kapesníky - lev pJak stylově vyzdobit krabici s kapesníky ? Tento obal s roztomilým designem je trefou do černého. Bude skvělým doplňkem do každé domácnosti.


Do krabičky na kapesníky se vejde náplň 100ks kapesníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky