pondělí 25. července 2016

Regulator tahu

Termostatické regulátory tahu RT udržují výstupní teplotu z kotle na tuhá paliva na hodnotě zvolené na knoflíku regulátoru. Elektricky ovládané regulátory tahu je možné ovládat pokojovým termostatem. Záruční doba je měsíců od data prodeje regulátoru nebo kotle, pokud byl výrobek dodán. Podmínkou pro uznání záruky je dodržení technických údajů výrobce.


Záruka se nevztahuje na mechanické poškození regulátoru. Pro většinu značek kotlů na tuhá paliva.

Většinu zboží v nabídce máme skladem. Komínový tah je velice důležitým parametrem, který výrazně ovlivňuje účinnost spalování připojeného topidla – krbové vložky nebo kamen. Proto si v tomto článku představíme tzv. Díky regulátoru tahu je tak možné ušetřit i nemalé částky za topení. Vysoký tah komínu lze řešit Pomůže k tomu regulátor komínového tahu.


Jeho instalace je vhodná na komínový průduch nebo jiné místo v kouřovodu, a to podle typu zvoleného zařízení. Funkce je založena na regulační klapce, která je opatřená závažím. Malý tah klapku zcela uzavře.

Velký tah ale závaží začne překon. Regulátory komínového tahu za skvělé ceny. Poradenství, rychlé doručení a kvalitní servis od nás je samozřejmostí.


Díky bezúdržbovému a automaticky regulovanému přimíchávání přídavného vzduchu jsou sníženy škodlivé emise. Neodborně nainstalovaným komínovým systémem nebo jeho zastaralým řešením se v komíně ztratí až tepla. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Při vyšším tahu odchází větší část tepelné energie zbytečně do komínu a logicky společně s tímto navýšením. Nezřídka se stává, že účinnost daného spotřebiče je i pod úrovní. V jednotlivých případech, a se souhlasem místního stavebního úřadu je možné nainstalovat jeden regulátor tahu v komíně např.


Zaisťuje konštantný podtlak v komíne. Akonáhle hodnota podtlaku stúpne nad optimálnu hodnotu, regulátor otvorí prívod vzduchu, čím obmedzí podtlak na nadstavenú hodnotu. Toto regulátor odstraňuje, zkrátka udržuje konstantní tah komínu. Tah komínu při jeho ohřátí se zvyšuje, stejně tak při otevření primárního vzduchu, kdy se zvýší teplota spalin.


Na jakýkoli zásah regulace kotle regulátor komínového tahu reaguje. Chce to vyzkoušet, tady je video, jak jsem to řešil. Vyberte si ze široké nabídky v našem eshopu.


Následně se stanoví, zda nastavení regulátoru tahu (viz nastavení požadované hodnoty) zaručuje bezchybný provoz topeniště.

Navíc k tomu je třeba překontrolovat funkci celého systému pro odvod spalin, přičemž v případě ztráty tahu nebo zpětného tahu nesmí z regulátoru tahu vystupovat spaliny v nebezpečném množství. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Krby na drevo, plyn aj bioalkohol, pece, sporáky, piecky, kachle, grily či záhradné kozuby. Stavba na mieru podľa Vášho želania. Návrh, 3D vizualizácia, bezplatné odborné poradenstvo, realizácia na kľúč. Navrhneme a zrealizujeme taktiež Vaše hlavné, centrálne kúrenie na plyn, tepelné čerpadlo alebo kotol. Je to zařízení, které může použít každý z vás, kdo ho ještě nemá a topí kotlem, krbem nebo kamny na dřevo, uhlí, pelety, plyn apod.


Zdá se vám, že krbová kamna anebo krb příliš nefungují a vy se trápíte jak s roztopením, tak i celkovou účinností celého systému? Pokud jsou vaše odpovědi kladné, pak je třeba pátrat po příčině těchto obtíží. Nejčastěji spočívá ve sníženém tahu komína. V katalogu nemáme podrobnější informace o regulator tahu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie regulator tahu rt3. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky