pátek 8. července 2016

Lis na pet láhve a plechovky

Navíc je vhodný například na plechovky od pití. PET láhve a plechovky svou objemností kladou vysoké nároky na jejich likvidaci po upotřebení. Ecopress - lis na PET lahve Ecopress - lis na PET lahve vhodný k lisování všech typů plastových lahví. Velmi snadné použití, jedním pohybem snížíte objem prázdné PET lahve až o. Dangerous Idiots Tree Felling Fails With Chainsaw !

Tree Falling on Houses and Head - Duration: 10:10. Z původní velikosti z ní zbude zhruba dvacet procent, což je skvělý výsledek. Pokud řešíte stejný problém také s plechovkami, je k dispozici také lis na plechovky. Pracuje na stejném principu, jako lis na plastové láhve. Do Ecopressu vložte plechovku nebo l PET láhev, u které uvolněte víčko tak, aby při lisování mohl vzduch z láhve volně unikat.


Hrdlo l PET láhve zasuňte do otvoru v horní čelisti a zatlačte spodní část láhve dovnitř lisu. Moderní lis na plechovky funguje na stejném principu, jako je tomu u modelu určeného na PET lahve. Stlačení konkrétní plechovky je také mechanické, takže nebudete potřebovat elektrickou energii ani cokoli jiného.

Díky kvalitní robustní konstrukci mohou být tyto lisy uchyceny na stěně a lisování tak bude. Nabídka kovových a plastových ručních lisů na PET lahve a plechovky. Jednoduchá montáž a používání. Lisy ovládané pákovým mechanismem nebo plastovým válcem.


Vhodný pomocník do servisů, dílen i domácností pro redukci objemu odpadu. Robustní konstrukce a dlouhá životnost. Je vhodný do kterékoli domácnosti, kanceláře i dalších prostor.


Tento lis na plastové lahve je velmi lehce přimontovatelný na zeď. Vypadá elegantně a zároveň je velmi odolný. Poté co do něj pet lahev vložíte, a to samozřejmě bez víčka nebo s. Ruční lis na PET láhve Ecopress nabízí pohodlnou a rychlou deformaci použité plastové láhve po spotřebování jejího obsahu. Instalace se provádí na pevnou svislou základnu (zeď, desku, ocelovou konstrukci). Součástí balení jsou vruty s hmoždinkami pro instalaci ke zděné základně.


V České republice se ročně spotřebuje až miliarda PET lahví a až 2miliónů plechovek. Tvrzení, že jeden z největších podílů na celkové produkci domovního odpadu mají PET lahve a plechovky , je zcela jistě pravdivé. Ostatně každý z nás si jistě vzpomene na věčné souboje mezi ním PET lahví či plechovkou v momentu, kdy je zapotřebí je sešlápnout. Provozovatel webu HighTech Industries s.

Sešlápněte PET lahev před vhozením do kontejneru na plasty. Nebuďte líní, třiďte správně. O Samosebou: Třídíme odpad a zajímáme se o věci kolem nás!


ECOPRESS - lis na PET lahve a plechovky , 5l. Lis na PET lahve a plechovky se vyplatí. Dopřávat si nejrůznější nápoje v PET lahvích a plechovkách je pro většinu z nás již jakousi samozřejmostí.


Počítat ale většinou musíme s tím, že jak PET lahve , tak i plechovky zůstanou prázdné a vznikne tak vcelku velké množství odpadu. Také si často zoufáte nad tím, jak rychle zlikvidovat odpad v domácnosti? Ne každý má takovou sílu, aby zmáčknul plechovky a PET láhve dokonale.


Také je třeba myslet na to, že špatně slisované odpady tohoto druhu zabírají v domácnosti zbytečně moc místa. Plastová konstrukce zajišťuje snadnou obsluhu a spolehlivost při recyklaci. Před použitím lis umístěte na pevnou vodorovnou podložku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky